Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kanalpucky 69 FC VB 1997
Bobo1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 20.3
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Klinka verovert de bal door een tackle van achteren. Klinka geeft een lange en hoge pass. Hodkovička geeft de bal voor. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 1:0

5e minuut.
Klinka geeft een hoge lob. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal in één keer door. Kusák is nu in balbezit. Kusák haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Eberle is nu in balbezit. Eberle passt de bal met de wreef. Kusák met een sublieme pass. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 2:0

12e minuut.
Kolota is nu in balbezit. Kolota geeft een lange en hoge pass. Bozděch kopt de bal weg. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Gebauer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 3:0

17e minuut.
Doeltrap. Gebauer met een harde bal richting middenveld. Eberle kopt de bal weg. Bozděch rent richting de bal. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cimr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga onderschept slim de pass. Mirga geeft een lange en hoge pass. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kusák rent richting de bal. Kusák probeert naar een medespeler te passen. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 4:0

22e minuut.
Patras kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolota met de inworp. Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kusák speelt de bal door. Klungelig pakt Bozděch de bal. Bozděch speelt de bal door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Polách trapt de bal weg. Bozděch kopt de bal weg. Daar is Kadeřábek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusák is nu in balbezit. Kusák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Gebauer met een harde bal richting middenveld. Kabrna kopt de bal weg. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Eberle kopt de bal weg. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal met de wreef. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vácha heeft problemen om de bal te vangen. Kolota met een sublieme pass. Patras bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Provázek met een sublieme pass. Kabrna rent richting de bal. Kabrna passt de bal in één keer door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tvarůžek rent richting de bal. Tvarůžek speelt de bal door. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 5:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabrna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kusák met een sublieme pass. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 17%, FC VB 1997 83%.
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 5:0

47e minuut.
Hodkovička kan de bal niet met de borst controleren. Kusák rent richting de bal. Vácha begaat een overtreding. Vácha krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Kolota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusák rent richting de bal. Kusák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bozděch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozděch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 6:0

52e minuut.
Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal met de wreef. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 7:0

55e minuut.
Kusák rent richting de bal. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch passt de bal in één keer door. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 8:0

59e minuut.
Klinka heeft problemen om de bal te vangen. Klinka geeft de bal voor. Hodkovička kopt de bal weg. Daar is Bozděch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozděch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna passt de bal met de wreef. Kusák rent richting de bal. Kusák schiet op doel. Gebauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 9:0

64e minuut.
Kolota met een sublieme pass. Tvarůžek probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Bozděch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Eberle geeft een lange en hoge pass. Daar is Zdražila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tvarůžek probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička heeft problemen om de bal te vangen. Hodkovička schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Patras de bal onder controle te krijgen. Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna met een sublieme pass. Bozděch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozděch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tvarůžek onderschept slim de pass. Tvarůžek met een sublieme pass. Eberle geeft een hoge lob. Bozděch is nu in balbezit. Bozděch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Provázek is nu in balbezit. Provázek passt de bal met de wreef. Kabrna speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gebauer trapt de bal weg. Eberle is nu in balbezit. Eberle geeft een hoge lob. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kolota probeert naar een medespeler te passen. Kabrna speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap. Gebauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 10:0

88e minuut.
Bozděch passt de bal zonder na te denken. Kusák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusák passt de bal met de wreef. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanalpucky 69 13%, FC VB 1997 87%.
FC Kanalpucky 69 - FC VB 1997 10:0