Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Volkic FC.Galaxy Hradec Králové
at Tactiek ofensiv
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Falkowski passt de bal zonder na te denken. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna passt de bal zonder na te denken. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham schiet op doel. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Fiferna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krňák kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheatham de bal. Cheatham draait met de bal, schiet en ... Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:1

6e minuut.
Pinter geeft een lange en hoge pass. Daar is Fiferna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velšan rent richting de bal. Krňák onderschept slim de pass. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Krňák heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal in één keer door. Krňák is nu in balbezit. Krňák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Velšan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna onderschept slim de pass. Fiferna geeft de bal voor. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Krňák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pitvořil met een sublieme pass. Falkowski kopt de bal weg. Culek rent richting de bal. Krňák onderschept slim de pass. Krňák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Falkowski geeft een hoge lob. Pitvořil speelt de bal door. Sconfietti kopt de bal weg. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sconfietti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiferna speelt de bal door. Cheatham rent richting de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiferna met de inworp. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski geeft de bal voor. Cheatham krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Falkowski onderschept slim de pass. Velšan bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krňák is nu in balbezit. Krňák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Krňák de bal. Krňák probeert naar een medespeler te passen. Cheatham rent richting de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Stolárik speelt de bal door. Kupček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupček geeft een lange en hoge pass. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:2

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaznějský de bal onder controle te krijgen. Fiferna bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiferna probeert naar een medespeler te passen. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:3

28e minuut.
Kaznějský rent richting de bal. Češpiva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaznějský. Kaznějský krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Fiferna passt de bal zonder na te denken. Krňák rent richting de bal. Krňák passt de bal met de wreef. Cheatham is nu in balbezit. Cheatham schiet op doel. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Cardinali kopt de bal weg. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham onderschept slim de pass. Cheatham geeft de bal voor. Pitvořil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krňák bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:4

37e minuut.
Dytlík onderschept slim de pass. Češpiva speelt de bal door. Cheatham heeft problemen om de bal te vangen. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:5

44e minuut.
Daar is Češpiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sconfietti zijn tegenspeler op de grond. Sconfietti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 83%, FC.Galaxy Hradec Králové 17%.
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:5

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Češpiva met de inworp. Falkowski controleert de bal met de borst. Falkowski geeft een hoge lob. Krňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Češpiva kopt de bal weg. Krňák is nu in balbezit. Velšan rent richting de bal. Krňák onderschept slim de pass. Krňák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fiferna is nu in balbezit. Pataky rent richting de bal. Fiferna verovert de bal door een tackle van achteren. Fiferna draait met de bal, schiet en ... Pitvořil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pitvořil trapt de bal weg van het doel. Češpiva kopt de bal weg. Kendl probeert de bal met de borst te controleren. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheatham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:6

62e minuut.
Falkowski geeft een lange en hoge pass. Dytlík rent richting de bal. Krňák onderschept slim de pass. Krňák haalt uit met een fantastische trap. Pitvořil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:7

65e minuut.
Češpiva is nu in balbezit. Češpiva speelt de bal door. Falkowski met een sublieme pass. Daar is Krňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krňák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Kendl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaznějský is nu in balbezit. Falkowski speelt de bal door. Krňák is nu in balbezit. Krňák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ryczel verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczel geeft een hoge lob. Cheatham is nu in balbezit. Klungelig pakt Cheatham de bal. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:8

74e minuut.
Kaznějský verovert de bal door een tackle van achteren. Češpiva rent richting de bal. Češpiva speelt de bal door. Klungelig pakt Cheatham de bal. Cheatham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:9

78e minuut.
Češpiva met een sublieme pass. Cheatham is nu in balbezit. Dytlík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dytlík krijgt een gele kaart. Cheatham raakt geblesseerd tijdens het duel. Falkowski neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cheatham passt de bal met de wreef. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Krňák rent richting de bal. Krňák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Volkic 82%, FC.Galaxy Hradec Králové 18%.
FC Volkic - FC.Galaxy Hradec Králové 0:9