Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobici Brnaci FC Spartak Litvíno
442new Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 19.8
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Cuervo Simón probeert naar een medespeler te passen. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík passt de bal in één keer door. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Poupě rent richting de bal. Musílek verovert de bal door een tackle van achteren. Musílek met een sublieme pass. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík passt de bal met de wreef. Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 1:0

8e minuut.
Kovkop rent richting de bal. Kovkop geeft de bal voor. Daar is Homoláč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Martini is nu in balbezit. Martini passt de bal zonder na te denken. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko schiet op doel. Salvátor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 2:0

14e minuut.
Musílek speelt de bal door. Căliman probeert naar een medespeler te passen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kníř geeft de bal voor. Căliman geeft de bal voor. Martini is nu in balbezit. Martini draait met de bal, schiet en ... Salvátor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 3:0

39e minuut.
Cuervo Simón passt de bal zonder na te denken. Musílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musílek passt de bal in één keer door. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón onderschept slim de pass. Cuervo Simón met een sublieme pass. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Šámal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cuervo Simón zal de hoekschop nemen. Daar is Martini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 25%, FC Spartak Litvíno 75%.
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 4:0

47e minuut.
Căliman geeft een hoge lob. Martini is nu in balbezit. Musílek speelt de bal door. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 5:0

51e minuut.
Bayer rent richting de bal. Martini onderschept slim de pass. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík draait met de bal, schiet en ... Salvátor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 6:0

52e minuut.
Svoboda met een sublieme pass. Daar is Steiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Căliman met een sublieme pass. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík passt de bal met de wreef. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kupecký rent richting de bal. Kupecký geeft de bal voor. Rzeszutko rent richting de bal. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Căliman kopt de bal weg. Daar is Ivanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuervo Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón geeft de bal voor. Martini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Bayer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Căliman met de inworp. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal passt de bal in één keer door. Máca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón verovert de bal door een tackle van achteren. Cuervo Simón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Musílek kopt de bal weg. Tvrdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík met een sublieme pass. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Salvátor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 7:0

80e minuut.
Rzeszutko rent richting de bal. Tvrdík is nu in balbezit. Musílek probeert naar een medespeler te passen. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 8:0

81e minuut.
Svoboda rent richting de bal. Rzeszutko begaat een overtreding. Svoboda raakt geblesseerd tijdens het duel. Šámal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Musílek probeert naar een medespeler te passen. Martini rent richting de bal. Martini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kupecký geeft de bal voor. Ivanko kopt de bal weg. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 9:0

89e minuut.
Musílek is nu in balbezit. Musílek geeft de bal voor. Cuervo Simón met een sublieme pass. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobici Brnaci 21%, FC Spartak Litvíno 79%.
Bobici Brnaci - FC Spartak Litvíno 9:0