Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Spartak Litvíno Bobici Brnaci
Normal Tactiek 442new
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Efimciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efimciuc geeft een hoge lob. Kníř probeert de bal aan de voet te houden. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Efimciuc rent richting de bal. Efimciuc speelt de bal door. Cuervo Simón speelt de bal door. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:1

8e minuut.
Cuervo Simón met een sublieme pass. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Homoláč legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Homoláč krijgt een gele kaart. Rzeszutko raakt geblesseerd tijdens het duel. Homoláč probeert naar een medespeler te passen. Martini neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Salvátor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:2

10e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdík onderschept slim de pass. Tvrdík geeft een lange en hoge pass. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Šámal speelt de bal door. Musílek is nu in balbezit. Musílek probeert naar een medespeler te passen. Martini heeft problemen om de bal te vangen. Martini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Musílek verovert de bal door een tackle van achteren. Musílek probeert naar een medespeler te passen. Martini is nu in balbezit. Martini passt de bal met de wreef. Homoláč bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Svoboda heeft problemen om de bal te vangen. Musílek is nu in balbezit. Musílek probeert naar een medespeler te passen. Martini rent richting de bal. Martini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Căliman met een sublieme pass. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap. Tvrdík probeert de bal aan de voet te houden. Salvátor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:3

23e minuut.
Tvrdík heeft problemen om de bal te vangen. Căliman speelt de bal door. Musílek probeert naar een medespeler te passen. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:4

26e minuut.
Efimciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Tvrdík is nu in balbezit. Tvrdík passt de bal in één keer door. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:5

43e minuut.
Tvrdík probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rzeszutko de bal. Kníř rent richting de bal. Martini verovert de bal door een tackle van achteren. Martini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:6

44e minuut.
Bayer met een sublieme pass. Inworp. Musílek met de inworp. Tvrdík probeert de bal met de borst te controleren. Tvrdík geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 85%, Bobici Brnaci 15%.
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:6

50e minuut.
Kupecký geeft een hoge lob. Cuervo Simón rent richting de bal. Cuervo Simón probeert naar een medespeler te passen. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Salvátor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Căliman met een sublieme pass. Daar is Cuervo Simón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuervo Simón speelt de bal door. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:7

61e minuut.
Căliman met een sublieme pass. Kníř is nu in balbezit. Martini onderschept slim de pass. Martini haalt uit met een fantastische trap. Salvátor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:8

63e minuut.
Musílek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Homoláč de bal. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Căliman onderschept slim de pass. Tvrdík rent richting de bal. Tvrdík passt de bal zonder na te denken. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Salvátor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Rzeszutko rent richting de bal. Tvrdík rent richting de bal. Rzeszutko speelt de bal door. Martini rent richting de bal. Martini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:9

69e minuut.
Klungelig pakt Svoboda de bal. Svoboda probeert naar een medespeler te passen. Ivanko is nu in balbezit. Rzeszutko verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... Salvátor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tvrdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman is nu in balbezit. Căliman probeert naar een medespeler te passen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini haalt uit met een fantastische trap. Salvátor bokst de bal weg. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:10

88e minuut.
Rzeszutko geeft een hoge lob. Musílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musílek passt de bal met de wreef. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spartak Litvíno 84%, Bobici Brnaci 16%.
FC Spartak Litvíno - Bobici Brnaci 0:11