Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod FC CMAS
Normal Tactiek moje
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 39.1
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


3e minuut.
Gerken is nu in balbezit. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner passt de bal in één keer door. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ballatori rent richting de bal. Ballatori passt de bal met de wreef. Kodaz rent richting de bal. Rühmann verovert de bal door een tackle van achteren. Rühmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Piţigoi verovert de bal door een tackle van achteren. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart passt de bal met de wreef. Salvidio rent richting de bal. Rühmann rent richting de bal. Rühmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Laya de bal. Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Osores rent richting de bal. Osores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Laya is nu in balbezit. Xu is nu in balbezit. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. Titone probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Ballatori de bal. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Titone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FC CMAS 1:0

32e minuut.
Berkiner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chatzioannou de bal. Kośmider is nu in balbezit. Xu verovert de bal door een tackle van achteren. Xu haalt uit met een fantastische trap. Titone bokst de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FC CMAS 2:0

35e minuut.
Chatzioannou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xu met de inworp. Osores rent richting de bal. Osores geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 50%, FC CMAS 50%.
TJ Chvojkovice-Brod - FC CMAS 2:0

50e minuut.
Chatzioannou is nu in balbezit. Laya onderschept slim de pass. Osores is nu in balbezit. Osores haalt uit met een fantastische trap. Titone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Berkiner geeft de bal voor. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Chatzioannou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osores zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Titone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FC CMAS 3:0

57e minuut.
Montonen is nu in balbezit. Montonen passt de bal in één keer door. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FC CMAS 4:0

60e minuut.
Berkiner geeft een hoge lob. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osores wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart begaat een overtreding. Piţigoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piţigoi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osores de bal. Osores haalt uit met een fantastische trap. Titone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FC CMAS 5:0

86e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek passt de bal zonder na te denken. de Waal rent richting de bal. Salvidio verovert de bal door een tackle van achteren. Salvidio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FC CMAS 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 43%, FC CMAS 57%.
TJ Chvojkovice-Brod - FC CMAS 5:1