Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ kopaná Harakiri C.F.
haha Tactiek HARI
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
Rysio geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yalgı de bal onder controle te krijgen. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Janečka verovert de bal door een tackle van achteren. Janečka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koçlar met de inworp. Oliva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Yalgı verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Napuli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Napuli krijgt een gele kaart. Vulpeşean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rysio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aranzábal probeert de bal met de borst te controleren. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yalgı met de inworp. Herczeg speelt de bal door. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Evgenov probeert naar een medespeler te passen. Chevalier is nu in balbezit. Chevalier met een sublieme pass. Mace rent richting de bal. Mace schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samborski trapt de bal weg. McLaren met een sublieme pass. Mace is nu in balbezit. Mace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Johne rent richting de bal. Johne passt de bal met de wreef. Mace rent richting de bal. Mace draait met de bal, schiet en ... Szklanka bokst de bal weg.

37e minuut.
Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Oliva probeert de bal aan de voet te houden. Şəmiyev kopt de bal weg. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Harakiri C.F. 1:0

41e minuut.
Napuli met de inworp. McLaren is nu in balbezit. McLaren passt de bal in één keer door. Mace is nu in balbezit. Mace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ kopaná - Harakiri C.F. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 42%, Harakiri C.F. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ kopaná - Harakiri C.F. 1:1

50e minuut.
Evgenov met een snelle inworp. Chevalier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şəmiyev. Şəmiyev krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ... Cretella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Harakiri C.F. 2:1

54e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal zonder na te denken. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Boroš heeft problemen om de bal te vangen. Chevalier geeft een lange en hoge pass. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián draait met de bal, schiet en ... Cretella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Harakiri C.F. 3:1

57e minuut.
Samborski kopt de bal weg. Herczeg probeert naar een medespeler te passen. Aranzábal heeft problemen om de bal te vangen. Mace rent richting de bal. Mace draait met de bal, schiet en ... Szklanka bokst de bal weg.

69e minuut.
Yalgı geeft een lange en hoge pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een hoge lob. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cretella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Harakiri C.F. 4:1

70e minuut.
Janečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar verovert de bal door een tackle van achteren. Koçlar passt de bal met de wreef. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. McLaren verovert de bal door een tackle van achteren. McLaren probeert naar een medespeler te passen. Mace is nu in balbezit. Mace haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Boroš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva speelt de bal door. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Oliva de bal. Boroš rent richting de bal. Boroš passt de bal zonder na te denken. Mace is nu in balbezit. Mace haalt uit met een fantastische trap. Szklanka bokst de bal weg.

87e minuut.
Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean probeert de bal met de borst te controleren. Oliva geeft een lange en hoge pass. Fafián rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. McLaren onderschept slim de pass. McLaren probeert naar een medespeler te passen. Mace is nu in balbezit. Mace draait met de bal, schiet en ... Szklanka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 40%, Harakiri C.F. 60%.
TJ kopaná - Harakiri C.F. 4:1