Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decibely Sokol Dolní Počernice
pirat silnic Tactiek 4-3-3 liga
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 37.6
solide Schieten redelijk
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Azəroğlu trapt de bal weg. Joerissen kopt de bal weg. Daar is Laps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stříteský onderschept slim de pass. Stříteský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunda met een sublieme pass. Sardella rent richting de bal. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella verovert de bal door een tackle van achteren. Sardella passt de bal met de wreef. Masopust bereikt de bal nog maar net als eerste. Masopust geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Sardella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardella passt de bal in één keer door. Stříteský bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříteský draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Laps geeft een lange en hoge pass. Banaszkiewicz is nu in balbezit. Banaszkiewicz geeft een hoge lob. Glover rent richting de bal. Glover schiet op doel. Kotrla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ciacci probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito speelt de bal door. Pírek rent richting de bal. Pírek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kotrla trapt de bal weg van het doel. Dunda kopt de bal weg. Predan speelt de bal door. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pecke onderschept slim de pass. Predan verovert de bal door een tackle van achteren. Predan speelt de bal door. Glover is nu in balbezit. Glover schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Azəroğlu trapt de bal weg van het doel. Daar is Joerissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciacci geeft een hoge lob. Glover krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ciacci geeft een hoge lob. Inworp. Pecke met een snelle inworp. Glover rent richting de bal. Glover passt de bal met de wreef. Kotrla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Subotić geeft een lange en hoge pass. Pecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecke geeft de bal voor. Glover heeft problemen om de bal te vangen. Glover haalt uit met een fantastische trap. Kotrla bokst de bal weg. Banaszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - Sokol Dolní Počernice 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 55%, Sokol Dolní Počernice 45%.
decibely - Sokol Dolní Počernice 1:0

46e minuut.
Daar is Sardella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joerissen. Joerissen krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Kotrla met een sublieme pass. Martino kopt de bal weg. Dunda is nu in balbezit. Dunda geeft een hoge lob. Stříteský springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Masopust passt de bal zonder na te denken. Sardella is nu in balbezit. Sardella passt de bal met de wreef. Dunda heeft problemen om de bal te vangen. Joerissen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kotrla trapt de bal weg van het doel. Predan kopt de bal weg. Pírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek probeert naar een medespeler te passen. Kotrla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Subotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Subotić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecke met de inworp. Joerissen probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Azəroğlu met een harde bal richting middenveld. Martino rent richting de bal. Pírek begaat een overtreding. Pírek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 62%, Sokol Dolní Počernice 38%.
decibely - Sokol Dolní Počernice 1:0