Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK NEPIVODI Jablonec 1.FC Slovácko
Normal Tactiek rožek
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 23.7
poor Schieten weak
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Haluza de bal. Somrák rent richting de bal. Somrák passt de bal met de wreef. Sochota is nu in balbezit. Sochota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zákostelský rent richting de bal. Zákostelský geeft een hoge lob. Křivka kopt de bal weg. Haluza is nu in balbezit. Haluza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Křivka rent richting de bal. Somrák is nu in balbezit. Somrák passt de bal in één keer door. Sochota is nu in balbezit. Sochota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Křivka passt de bal zonder na te denken. Štefl probeert naar een medespeler te passen. Sochota rent richting de bal. Sochota haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - 1.FC Slovácko 1:0

18e minuut.
Hubálek passt de bal met de wreef. Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka passt de bal zonder na te denken. Nechvátil rent richting de bal. Nechvátil geeft een hoge lob. Paal!

23e minuut.
Daar is Somrák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haluza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochota schiet op doel. Ruprecht probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 23%, 1.FC Slovácko 77%.
FK NEPIVODI Jablonec - 1.FC Slovácko 1:0

46e minuut.
Hubálek rent richting de bal. Hubálek met een sublieme pass. Sochota rent richting de bal. Sochota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - 1.FC Slovácko 2:0

50e minuut.
Zákostelský geeft een hoge lob. Křivka kopt de bal weg. Zákostelský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sochota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - 1.FC Slovácko 3:0

54e minuut.
Seka speelt de bal door. Křivka probeert naar een medespeler te passen. Sochota is nu in balbezit. Sochota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - 1.FC Slovácko 4:0

58e minuut.
Haluza met een sublieme pass. Moravský rent richting de bal. Moravský geeft de bal voor. Sochota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochota schiet op doel. Ruprecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - 1.FC Slovácko 5:0

60e minuut.
Somrák passt de bal met de wreef. Nechvátil rent richting de bal. Nechvátil passt de bal met de wreef. Sochota is nu in balbezit. Sochota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Křivka kopt de bal weg. Ruprecht met een sublieme pass. Somrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubálek verovert de bal door een tackle van achteren. Hubálek passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Haluza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluza speelt de bal door. Sochota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochota haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Moravský verovert de bal door een tackle van achteren. Moravský probeert naar een medespeler te passen. Haluza met een sublieme pass. Sochota rent richting de bal. Sochota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ložek met een sublieme pass. Ruprecht is nu in balbezit. Ruprecht geeft de bal voor. Sochota is nu in balbezit. Sochota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Moravský rent richting de bal. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moravský is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka probeert naar een medespeler te passen. Čopák rent richting de bal. Kvasnica onderschept slim de pass. Kvasnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Seka speelt de bal door. Křivka is nu in balbezit. Křivka met een sublieme pass. Sochota is nu in balbezit. Sochota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - 1.FC Slovácko 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 15%, 1.FC Slovácko 85%.
FK NEPIVODI Jablonec - 1.FC Slovácko 6:0