Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CMAS TJ kopaná
moje Tactiek haha
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.6 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Yalgı kopt de bal weg. Buck speelt de bal door. Kośmider probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feczesin is nu in balbezit. Feczesin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Salvidio onderschept slim de pass. Salvidio speelt de bal door. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann haalt uit met een fantastische trap. Kašík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ kopaná 1:0

12e minuut.
Feczesin passt de bal zonder na te denken. Gerken onderschept slim de pass. Inworp. Herczeg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva geeft een lange en hoge pass. Titone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Feczesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Feczesin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CMAS - TJ kopaná 1:1

26e minuut.
Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier is nu in balbezit. Met opzet legt Rühmann zijn tegenspeler op de grond. Rühmann krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Herczeg kopt de bal weg. Daar is Salvidio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yalgı rent richting de bal. Salvidio verovert de bal door een tackle van achteren. Salvidio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Herczeg met de inworp. Mihart probeert naar een medespeler te passen. Rühmann rent richting de bal. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - TJ kopaná 2:1

36e minuut.
Herczeg passt de bal in één keer door. Daar is Yalgı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yalgı passt de bal met de wreef. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salvidio heeft problemen om de bal te vangen. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio maakt een afschuwelijke overtreding. Salvidio krijgt een gele kaart. Yalgı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aranzábal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herczeg rent richting de bal. Herczeg haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Titone probeert naar een medespeler te passen. Clavijo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rühmann de bal. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 43%, TJ kopaná 57%.
FC CMAS - TJ kopaná 2:1

52e minuut.
Mihart heeft problemen om de bal te vangen. Chevalier rent richting de bal. Mihart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mihart is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chevalier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chevalier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kośmider met een sublieme pass. Sępek is nu in balbezit. Sępek speelt de bal door. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Salvidio speelt de bal door. Benito geeft een lange en hoge pass. Feczesin rent richting de bal. Feczesin draait met de bal, schiet en ... Titone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CMAS - TJ kopaná 2:2

65e minuut.
Sępek is nu in balbezit. Yalgı verovert de bal door een tackle van achteren. Yalgı geeft een lange en hoge pass. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Herczeg speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een hoge lob. Feczesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Feczesin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Feczesin passt de bal in één keer door. Kośmider is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Oliva draait met de bal, schiet en ... Titone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Herczeg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 49%, TJ kopaná 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CMAS - TJ kopaná 2:2