Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harakiri C.F. TJ Chvojkovice-Brod
HARI Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 57
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Janečka met een snelle inworp. Daar is Şəmiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şəmiyev geeft een lange en hoge pass. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace haalt uit met een fantastische trap. Isa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu passt de bal in één keer door. Osores geeft een hoge lob. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Cretella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Puhl met een sublieme pass. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu passt de bal zonder na te denken. Mace is nu in balbezit. Mace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
de Waal probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iliescu zijn tegenspeler op de grond. Piţigoi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piţigoi kan niet meer verder spelen. Codrea komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Osores speelt de bal door. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Laya de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - TJ Chvojkovice-Brod 0:1

28e minuut.
Kodaz geeft een hoge lob. Rysio geeft een hoge lob. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Mace rent richting de bal. Mace schiet op doel. Isa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya met een sublieme pass. Berkiner rent richting de bal. Berkiner draait met de bal, schiet en ... Cretella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Osores passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Laya de bal. Puhl verovert de bal door een tackle van achteren. Osores rent richting de bal. Osores draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osores is nu in balbezit. Osores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - TJ Chvojkovice-Brod 0:2

44e minuut.
Johne passt de bal met de wreef. Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osores rent richting de bal. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harakiri C.F. 54%, TJ Chvojkovice-Brod 46%.
Harakiri C.F. - TJ Chvojkovice-Brod 0:2

46e minuut.
Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysio passt de bal zonder na te denken. Tyfos rent richting de bal. Mace verovert de bal door een tackle van achteren. Mace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Isa trapt de bal weg van het doel. Osores kopt de bal weg. Klungelig pakt Rysio de bal. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Xu onderschept slim de pass. Xu geeft een hoge lob. Berkiner kopt de bal weg. Laya controleert de bal met de borst. Laya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cretella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan geeft een lange en hoge pass. Berkiner kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cretella met een harde bal richting middenveld. Johne kopt de bal weg. Osores is nu in balbezit. Osores haalt uit met een fantastische trap. Cretella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Şəmiyev met een sublieme pass. de Waal probeert de bal met de borst te controleren. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace draait met de bal, schiet en ... Isa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

71e minuut.
Montonen geeft de bal voor. Berkiner rent richting de bal. Berkiner speelt de bal door. Osores is nu in balbezit. Osores schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - TJ Chvojkovice-Brod 0:3

75e minuut.
Tyfos met een sublieme pass. McLaren probeert naar een medespeler te passen. Mace rent richting de bal. Mace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - TJ Chvojkovice-Brod 1:3

75e minuut.
Tyfos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

77e minuut.
Puhl passt de bal met de wreef. Montonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Montonen passt de bal met de wreef. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. Cretella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Montonen geeft de bal voor. Samborski rent richting de bal. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - TJ Chvojkovice-Brod 1:4

86e minuut.
Janečka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osores rent richting de bal. Osores met een sublieme pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Samborski kopt de bal weg. Vulpeşean rent richting de bal. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - TJ Chvojkovice-Brod 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harakiri C.F. 71%, TJ Chvojkovice-Brod 29%.
Harakiri C.F. - TJ Chvojkovice-Brod 1:5