Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod Harakiri C.F.
aaa Tactiek HARI
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 46.1
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Tyfos onderschept slim de pass. Tyfos geeft een hoge lob. Osores kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt McLaren de bal. Osores rent richting de bal. Iliescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Iliescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iliescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Osores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piţigoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laya rent richting de bal. Vulpeşean is nu in balbezit. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
McLaren kopt de bal weg. Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Rysio speelt de bal door. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace haalt uit met een fantastische trap. Codrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Johne rent richting de bal. Tyfos onderschept slim de pass. Berkiner met een sublieme pass. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Cretella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osores is nu in balbezit. Osores draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Berkiner onderschept slim de pass. Berkiner geeft een hoge lob. Laya kopt de bal weg. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Harakiri C.F. 1:0

24e minuut.
Janečka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xu met de inworp. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Laya rent richting de bal. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya onderschept slim de pass. Laya haalt uit met een fantastische trap. Cretella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean passt de bal met de wreef. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace schiet op doel. Codrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Codrea trapt de bal weg. Osores kopt de bal weg. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. Cretella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Harakiri C.F. 2:0

39e minuut.
Şəmiyev met een sublieme pass. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren probeert naar een medespeler te passen. Mace rent richting de bal. Mace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace haalt uit met een fantastische trap. Codrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Piţigoi met een sublieme pass. Osores is nu in balbezit. Osores passt de bal met de wreef. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 47%, Harakiri C.F. 53%.
TJ Chvojkovice-Brod - Harakiri C.F. 2:0

48e minuut.
McLaren passt de bal in één keer door. de Waal rent richting de bal. de Waal geeft een hoge lob. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. Cretella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Harakiri C.F. 3:0

50e minuut.
Berkiner passt de bal in één keer door. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal zonder na te denken. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Cretella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Vulpeşean onderschept slim de pass. Puhl geeft een lange en hoge pass. Bircan geeft de bal voor. Osores rent richting de bal. Osores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Osores onderschept slim de pass. Osores passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Berkiner passt de bal met de wreef. McLaren heeft problemen om de bal te vangen. Berkiner geeft een lange en hoge pass. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Johne passt de bal met de wreef. Berkiner is nu in balbezit. Berkiner geeft de bal voor. Laya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bircan is nu in balbezit. Bircan geeft een hoge lob. McLaren kopt de bal weg. Mace rent richting de bal. Mace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Harakiri C.F. 3:1

77e minuut.
Berkiner verovert de bal door een tackle van achteren. Berkiner kan de bal niet met de borst controleren. Berkiner probeert naar een medespeler te passen. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Berkiner passt de bal met de wreef. Osores is nu in balbezit. Osores passt de bal met de wreef. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Harakiri C.F. 4:1

83e minuut.
Tyfos geeft een hoge lob. Osores kopt de bal weg. Kodaz met een sublieme pass. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Harakiri C.F. 5:1

88e minuut.
Bircan geeft een lange en hoge pass. Janečka heeft problemen om de bal te vangen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores rent richting de bal. Osores draait met de bal, schiet en ... Cretella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 34%, Harakiri C.F. 66%.
TJ Chvojkovice-Brod - Harakiri C.F. 5:1