Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decibely FK NEPIVODI Jablonec
pirat silnic Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten weak
average Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pírek geeft de bal voor. Křivka onderschept slim de pass. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover draait met de bal, schiet en ... Ložek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 1:0

9e minuut.
Dubec met de inworp. Predan is nu in balbezit. Predan probeert naar een medespeler te passen. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 2:0

12e minuut.
Dubec speelt de bal door. Klungelig pakt Sánchez Benito de bal. Sánchez Benito passt de bal met de wreef. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Glover is nu in balbezit. Glover schiet op doel. Daar is Dubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubec geeft de bal voor. Daar is Štefl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 3:0

19e minuut.
Ciacci is nu in balbezit. Ciacci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sánchez Benito de bal. Pírek rent richting de bal. Pírek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Laps onderschept slim de pass. Hubálek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laps raakt geblesseerd tijdens het duel. Laps zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Glover kopt de bal weg. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover draait met de bal, schiet en ... Votrubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 4:0

21e minuut.
Křivka speelt de bal door. Daar is Pírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pírek passt de bal in één keer door. Glover is nu in balbezit. Glover schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ložek rent richting de bal. Sánchez Benito onderschept slim de pass. Pírek rent richting de bal. Pírek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ciacci passt de bal in één keer door. Dubec is nu in balbezit. Dubec speelt de bal door. Pírek rent richting de bal. Pírek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dubec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sánchez Benito de bal. Sánchez Benito passt de bal zonder na te denken. Pírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sánchez Benito met een sublieme pass. Štefl is nu in balbezit. Pírek verovert de bal door een tackle van achteren. Pírek haalt uit met een fantastische trap. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 5:0

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciacci zal de hoekschop nemen. Daar is Predan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predan geeft een lange en hoge pass. Pírek is nu in balbezit. Pírek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Moravský is nu in balbezit. Dubec verovert de bal door een tackle van achteren. Dubec probeert naar een medespeler te passen. Predan rent richting de bal. Predan probeert naar een medespeler te passen. Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glover is nu in balbezit. Glover schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 6:0

33e minuut.
Haluza met een sublieme pass. Glover rent richting de bal. Met opzet legt Čopák zijn tegenspeler op de grond. Čopák krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Votrubec met een harde bal richting middenveld. Predan kopt de bal weg. Křivka controleert de bal met de borst. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 28%, FK NEPIVODI Jablonec 72%.
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 6:0

49e minuut.
Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover passt de bal zonder na te denken. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 7:0

52e minuut.
Ciacci met een snelle inworp. Predan heeft problemen om de bal te vangen. Predan passt de bal in één keer door. Sánchez Benito is nu in balbezit. Sánchez Benito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Haluza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laps is nu in balbezit. Predan met een sublieme pass. Pírek is nu in balbezit. Pírek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dubec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

59e minuut.
Dongchang is nu in balbezit. Sochota rent richting de bal. Dongchang onderschept slim de pass. Haluza verovert de bal door een tackle van achteren. Haluza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Votrubec niet meer kan verder spelen. Štengl komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sánchez Benito kopt de bal weg. Ciacci rent richting de bal. Ciacci probeert naar een medespeler te passen. Pírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 8:0

65e minuut.
Štefl rent richting de bal. Sánchez Benito onderschept slim de pass. Pírek is nu in balbezit. Pírek schiet op doel. Štengl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 9:0

67e minuut.
Predan verovert de bal door een tackle van achteren. Glover is nu in balbezit. Glover probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sánchez Benito de bal. Sánchez Benito haalt uit met een fantastische trap. Štengl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Predan zal de hoekschop nemen. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito haalt uit met een fantastische trap. Štengl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Štengl neemt vlug de vrije trap. Ciacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciacci passt de bal zonder na te denken. Glover is nu in balbezit. Glover haalt uit met een fantastische trap. Štengl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pírek rent richting de bal. Pírek passt de bal zonder na te denken. Predan probeert naar een medespeler te passen. Glover is nu in balbezit. Glover draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Glover rent richting de bal. Ložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover verovert de bal door een tackle van achteren. Glover draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 10:0

82e minuut.
Moravský is nu in balbezit. Predan verovert de bal door een tackle van achteren. Predan passt de bal met de wreef. Pírek is nu in balbezit. Pírek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Glover is nu in balbezit. Glover heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito schiet op doel. Štengl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Predan kopt de bal weg. Sánchez Benito is nu in balbezit. Sánchez Benito speelt de bal door. Pírek is nu in balbezit. Pírek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 30%, FK NEPIVODI Jablonec 70%.
decibely - FK NEPIVODI Jablonec 10:0