Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokol Dolní Počernice 1.FC Slovácko
4-3-3 liga Tactiek rožek
54% Balbezit 46%
5% Spel op eigen helft 95%
53 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 23.6
redelijk Schieten zwak
solide Passen zwak
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Sardella passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dunda de bal. Čmelík met een sublieme pass. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stříteský rent richting de bal. Stříteský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 1:0

2e minuut.
Ruprecht speelt de bal door. Somrák heeft problemen om de bal te vangen. Joerissen rent richting de bal. Joerissen met een sublieme pass. Daar is Sardella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Karhan rent richting de bal. Karhan geeft de bal voor. Masopust kopt de bal weg. Stříteský heeft problemen om de bal te vangen. Stříteský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Somrák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Masopust rent richting de bal. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 2:0

7e minuut.
Somrák speelt de bal door. Zákostelský is nu in balbezit. Zákostelský geeft de bal voor. Čmelík heeft problemen om de bal te vangen. Čmelík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 3:0

9e minuut.
Čmelík heeft problemen om de bal te vangen. Kemr bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerissen geeft een hoge lob. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masopust geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sardella is nu in balbezit. Sardella schiet op doel. Ruprecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 4:0

14e minuut.
Sardella passt de bal in één keer door. Čmelík rent richting de bal. Čmelík passt de bal zonder na te denken. Stříteský heeft problemen om de bal te vangen. Stříteský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 5:0

15e minuut.
Somrák verovert de bal door een tackle van achteren. Somrák passt de bal in één keer door. Stříteský rent richting de bal. Stříteský draait met de bal, schiet en ... Ruprecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 6:0

17e minuut.
Joerissen speelt de bal door. Masopust bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella probeert naar een medespeler te passen. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masopust met een sublieme pass. Daar is Čmelík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruprecht trapt de bal weg. Somrák kopt de bal weg. Masopust speelt de bal door. Čmelík heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 7:0

22e minuut.
Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Somrák onderschept slim de pass. Somrák passt de bal zonder na te denken. Stříteský bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříteský haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stříteský rent richting de bal. Stříteský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 8:0

24e minuut.
Ruprecht met een sublieme pass. Somrák is nu in balbezit. Somrák passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sardella de bal. Sardella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Joerissen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stříteský de bal. Joerissen rent richting de bal. Stříteský bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříteský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 9:0

27e minuut.
Masopust met een snelle inworp. Sardella is nu in balbezit. Sardella passt de bal in één keer door. Stříteský heeft problemen om de bal te vangen. Stříteský draait met de bal, schiet en ... Ruprecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 10:0

29e minuut.
Ruprecht met een sublieme pass. Sardella geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Somrák de bal onder controle te krijgen. Stříteský rent richting de bal. Stříteský haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht bokst de bal weg. Čmelík rent richting de bal. Čmelík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 11:0

31e minuut.
Sardella rent richting de bal. Sardella passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stříteský de bal. Čmelík is nu in balbezit. Čmelík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Somrák geeft een hoge lob. Inworp. Masopust met een snelle inworp. Sardella is nu in balbezit. Sardella geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masopust met een snelle inworp. Sardella is nu in balbezit. Sardella draait met de bal, schiet en ... Ruprecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Masopust is nu in balbezit. Masopust passt de bal zonder na te denken. Daar is Stříteský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stříteský schiet op doel. Ruprecht probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Čmelík is nu in balbezit. Čmelík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 12:0

43e minuut.
Sardella heeft problemen om de bal te vangen. Sardella probeert naar een medespeler te passen. Stříteský rent richting de bal. Stříteský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 13:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masopust rent richting de bal. Sardella rent richting de bal. Sardella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Dolní Počernice 5%, 1.FC Slovácko 95%.
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 14:0

46e minuut.
Stříteský kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sardella de bal onder controle te krijgen. Sardella met een sublieme pass. Stříteský rent richting de bal. Stříteský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 15:0

48e minuut.
Daar is Stříteský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somrák rent richting de bal. Joerissen onderschept slim de pass. Joerissen schiet op doel. Ruprecht probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Martino probeert naar een medespeler te passen. Masopust probeert naar een medespeler te passen. Stříteský heeft problemen om de bal te vangen. Stříteský draait met de bal, schiet en ... Ruprecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 16:0

52e minuut.
Daar is Martino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joerissen probeert naar een medespeler te passen. Stříteský rent richting de bal. Stříteský schiet op doel. Ruprecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 17:0

53e minuut.
Somrák geeft een lange en hoge pass. Dunda probeert de bal met de borst te controleren. Dunda passt de bal zonder na te denken. Stříteský rent richting de bal. Stříteský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čmelík is nu in balbezit. Čmelík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 18:0

55e minuut.
Somrák met een sublieme pass. Kemr met een sublieme pass. Inworp. Dunda met de inworp. Čmelík probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Čmelík rent richting de bal. Čmelík met een sublieme pass. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 19:0

59e minuut.
Kvasnica rent richting de bal. Masopust is nu in balbezit. Masopust passt de bal met de wreef. Stříteský rent richting de bal. Stříteský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ruprecht trapt de bal weg van het doel. Joerissen met een sublieme pass. Klungelig pakt Sardella de bal. Sardella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 20:0

62e minuut.
Kvasnica rent richting de bal. Kvasnica geeft een lange en hoge pass. Sardella is nu in balbezit. Čmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmelík draait met de bal, schiet en ... Ruprecht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 21:0

69e minuut.
Sardella passt de bal met de wreef. Martino heeft problemen om de bal te vangen. Martino speelt de bal door. Stříteský rent richting de bal. Stříteský haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht bokst de bal weg. Klungelig pakt Čmelík de bal. Čmelík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 22:0

71e minuut.
Ruprecht met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dunda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Sardella de bal. Sardella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmelík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 23:0

72e minuut.
Somrák speelt de bal door. Ruprecht probeert naar een medespeler te passen. Ďurička speelt de bal door. Daar is Vranický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardella probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Čmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmelík passt de bal in één keer door. Sardella rent richting de bal. Sardella haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 24:0

76e minuut.
Joerissen is nu in balbezit. Joerissen speelt de bal door. Čmelík rent richting de bal. Čmelík haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ruprecht met een harde bal richting middenveld. Joerissen speelt de bal door. Dunda met een sublieme pass. Stříteský bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříteský haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Čmelík de bal. Čmelík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruprecht trapt de bal weg. Klungelig pakt Somrák de bal. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Somrák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somrák geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dunda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čmelík geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruprecht probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Masopust met de inworp. Sardella rent richting de bal. Sardella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Sardella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sardella probeert naar een medespeler te passen. Čmelík is nu in balbezit. Čmelík schiet op doel. Ruprecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Martino onderschept slim de pass. Dunda probeert naar een medespeler te passen. Stříteský bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříteský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Joerissen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sardella de bal. Masopust met een sublieme pass. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 25:0

87e minuut.
Kemr is nu in balbezit. Ruprecht is nu in balbezit. Kemr speelt de bal door. Sardella rent richting de bal. Sardella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Stříteský probeert naar een medespeler te passen. Dunda is nu in balbezit. Dunda met een sublieme pass. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella haalt uit met een fantastische trap. Ruprecht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Dolní Počernice 6%, 1.FC Slovácko 94%.
Sokol Dolní Počernice - 1.FC Slovácko 25:0