Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod TJ kopaná
Normal Tactiek obrana
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 52
formidable Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Evgenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner onderschept slim de pass. Berkiner met een sublieme pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Szklanka bokst de bal weg.

7e minuut.
Fafián heeft problemen om de bal te vangen. Oliva is nu in balbezit. Montonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montonen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Oliva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herczeg wilt de vrije trap nemen. Codrea speelt de bal door. Osores kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Szklanka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - TJ kopaná 1:0

11e minuut.
Szklanka probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi kopt de bal weg. Laya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osores de bal. Osores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Berkiner passt de bal in één keer door. Montonen rent richting de bal. Montonen speelt de bal door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Herczeg met een sublieme pass. Napuli rent richting de bal. Napuli geeft een hoge lob. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Osores onderschept slim de pass. Osores speelt de bal door. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. Szklanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - TJ kopaná 2:0

35e minuut.
Montonen passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osores neemt de penalty, wat een uithaal! Szklanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
de Waal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kodaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kodaz passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Yalgı is nu in balbezit. Yalgı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xu met de inworp. Osores geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Napuli met een snelle inworp. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal in één keer door. Daar is Fafián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafián haalt uit met een fantastische trap. Codrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 40%, TJ kopaná 60%.
TJ Chvojkovice-Brod - TJ kopaná 2:0

47e minuut.
Tyfos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián verovert de bal door een tackle van achteren. Montonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montonen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

48e minuut.
Doeltrap. Codrea trapt de bal weg van het doel. Herczeg kopt de bal weg. Fafián rent richting de bal. Fafián schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kodaz probeert naar een medespeler te passen. Xu rent richting de bal. Osores probeert naar een medespeler te passen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. Szklanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Tyfos probeert naar een medespeler te passen. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner geeft de bal voor. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Fafián is nu in balbezit. Fafián schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - TJ kopaná 2:1

61e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Herczeg rent richting de bal. Herczeg passt de bal met de wreef. Fafián is nu in balbezit. Fafián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tyfos rent richting de bal. Chevalier verovert de bal door een tackle van achteren. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Benito probeert naar een medespeler te passen. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tyfos kopt de bal weg. Chevalier probeert de bal aan de voet te houden. Osores met een sublieme pass. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Szklanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Evgenov de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berkiner zal de hoekschop nemen. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. Osores onderschept slim de pass. Osores met een sublieme pass. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Szklanka bokst de bal weg.

82e minuut.
Piţigoi verovert de bal door een tackle van achteren. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya onderschept slim de pass. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szklanka met een harde bal richting middenveld. Daar is Piţigoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva met een sublieme pass. Fafián rent richting de bal. Fafián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 56%, TJ kopaná 44%.
TJ Chvojkovice-Brod - TJ kopaná 2:1