Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CMAS Harakiri C.F.
moje Tactiek HARI
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.7 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten good
average Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Gerken verovert de bal door een tackle van achteren. Şəmiyev controleert de bal met de borst. Sępek maakt een afschuwelijke overtreding. Sępek krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ballatori verovert de bal door een tackle van achteren. Ballatori speelt de bal door. Mihart is nu in balbezit. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - Harakiri C.F. 1:0

8e minuut.
McLaren rent richting de bal. Ballatori onderschept slim de pass. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kośmider de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CMAS - Harakiri C.F. 1:1

10e minuut.
Mihart probeert naar een medespeler te passen. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann probeert naar een medespeler te passen. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio haalt uit met een fantastische trap. Cretella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Rühmann rent richting de bal. Mihart speelt de bal door. Klungelig pakt Salvidio de bal. Salvidio schiet op doel. Cretella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - Harakiri C.F. 2:1

35e minuut.
Kośmider rent richting de bal. Kośmider geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Samborski de bal onder controle te krijgen. Rühmann rent richting de bal. Rühmann haalt uit met een fantastische trap. Cretella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 55%, Harakiri C.F. 45%.
FC CMAS - Harakiri C.F. 2:1

50e minuut.
Gerken met een sublieme pass. Salvidio rent richting de bal. Puhl onderschept slim de pass. Mihart is nu in balbezit. Mihart geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - Harakiri C.F. 3:1

51e minuut.
Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Daar is Sępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - Harakiri C.F. 4:1

54e minuut.
Janečka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sępek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Rühmann rent richting de bal. Rühmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - Harakiri C.F. 5:1

58e minuut.
Mihart rent richting de bal. McLaren verovert de bal door een tackle van achteren. McLaren geeft de bal voor. Mace rent richting de bal. Mace schiet op doel. Titone bokst de bal weg.

60e minuut.
McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren passt de bal in één keer door. Mace is nu in balbezit. Mace schiet op doel. Titone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Puhl geeft een lange en hoge pass. Johne kopt de bal weg. Klungelig pakt Kośmider de bal. Mace verovert de bal door een tackle van achteren. Mace haalt uit met een fantastische trap. Titone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mace is nu in balbezit. Mace draait met de bal, schiet en ... Titone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
McLaren kopt de bal weg. Johne is nu in balbezit. Chatzioannou begaat een overtreding. Chatzioannou krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ballatori passt de bal zonder na te denken. Mihart speelt de bal door. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - Harakiri C.F. 6:1

78e minuut.
Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio is nu in balbezit. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - Harakiri C.F. 7:1

85e minuut.
Samborski trapt de bal weg. Ballatori is nu in balbezit. Iliescu begaat een overtreding. Iliescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 34%, Harakiri C.F. 66%.
FC CMAS - Harakiri C.F. 7:1