Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harakiri C.F. FC CMAS
HARI Tactiek moje
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 39.2
adequate Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Iliescu heeft problemen om de bal te vangen. Iliescu passt de bal in één keer door. Vulpeşean rent richting de bal. Salvidio verovert de bal door een tackle van achteren. Salvidio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Chatzioannou met een snelle inworp. Clavijo met een sublieme pass. Mihart probeert naar een medespeler te passen. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
McLaren geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kośmider de bal. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FC CMAS 1:0

22e minuut.
Janečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janečka geeft de bal voor. Mace rent richting de bal. Mace draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FC CMAS 2:0

43e minuut.
Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Johne bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Chatzioannou moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chatzioannou schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Johne wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Klungelig pakt Janečka de bal. Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek probeert naar een medespeler te passen. Takátsy is nu in balbezit. Takátsy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harakiri C.F. 58%, FC CMAS 42%.
Harakiri C.F. - FC CMAS 2:0

62e minuut.
Kośmider met een snelle inworp. Clavijo rent richting de bal. Clavijo passt de bal in één keer door. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rysio met een sublieme pass. Clavijo rent richting de bal. Johne begaat een overtreding. Johne krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəmiyev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gerken de bal. Iliescu rent richting de bal. Iliescu schiet op doel. Titone bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Daar is Mihart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihart passt de bal zonder na te denken. Takátsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo rent richting de bal. Clavijo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Takátsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Takátsy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kośmider passt de bal in één keer door. Ballatori geeft de bal voor. Puhl heeft problemen om de bal te vangen. Salvidio rent richting de bal. Salvidio haalt uit met een fantastische trap. Cretella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Mihart onderschept slim de pass. Mihart met een sublieme pass. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sępek passt de bal met de wreef. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio haalt uit met een fantastische trap. Cretella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FC CMAS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harakiri C.F. 62%, FC CMAS 38%.
Harakiri C.F. - FC CMAS 2:1