Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK NEPIVODI Jablonec Sokol Dolní Počernice
Normal Tactiek 4-3-3 liga
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten adequate
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Masopust is nu in balbezit. Masopust geeft een hoge lob. Ložek is nu in balbezit. Stříteský onderschept slim de pass. Stříteský schiet op doel. Votrubec bokst de bal weg. Čmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmelík haalt uit met een fantastische trap. Votrubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:1

7e minuut.
Stříteský passt de bal met de wreef. Sardella is nu in balbezit. Sardella passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Čmelík de bal. Čmelík haalt uit met een fantastische trap. Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:2

9e minuut.
Haluza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluza probeert naar een medespeler te passen. Dunda probeert naar een medespeler te passen. Stříteský rent richting de bal. Stříteský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Moravský is nu in balbezit. Joerissen onderschept slim de pass. Joerissen passt de bal met de wreef. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sochota bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladal verovert de bal door een tackle van achteren. Aladal geeft een hoge lob. Sardella rent richting de bal. Sardella schiet op doel. Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Stříteský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čmelík rent richting de bal. Čmelík schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:3

17e minuut.
Dunda is nu in balbezit. Dunda met een sublieme pass. Sardella rent richting de bal. Sardella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ložek de bal onder controle te krijgen. Votrubec bokst de bal weg.

23e minuut.
Votrubec met een sublieme pass. Joerissen kopt de bal weg. Stříteský heeft problemen om de bal te vangen. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:4

30e minuut.
Čmelík heeft problemen om de bal te vangen. Moravský rent richting de bal. Joerissen onderschept slim de pass. Sardella rent richting de bal. Sardella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Martino met een sublieme pass. Stříteský heeft problemen om de bal te vangen. Čmelík is nu in balbezit. Čmelík schiet op doel. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:5

33e minuut.
Sochota rent richting de bal. Čmelík verovert de bal door een tackle van achteren. Čmelík passt de bal met de wreef. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Inworp. Pecke met een snelle inworp. Masopust geeft een hoge lob. Stříteský springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:6

35e minuut.
Čmelík passt de bal met de wreef. Inworp. Hubálek met een snelle inworp. Haluza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Sochota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joerissen rent richting de bal. Joerissen passt de bal met de wreef. Stříteský is nu in balbezit. Stříteský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 84%, Sokol Dolní Počernice 16%.
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:6

48e minuut.
Haluza is nu in balbezit. Joerissen verovert de bal door een tackle van achteren. Joerissen speelt de bal door. Čmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmelík draait met de bal, schiet en ... Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Joerissen passt de bal in één keer door. Ložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříteský verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Čmelík de bal. Čmelík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:7

61e minuut.
Inworp. Dunda met een snelle inworp. Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino geeft een hoge lob. Stříteský krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Martino met een snelle inworp. Dunda rent richting de bal. Dunda geeft een lange en hoge pass. Masopust is nu in balbezit. Masopust geeft een lange en hoge pass. Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čmelík is nu in balbezit. Čmelík schiet op doel. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:8

89e minuut.
Sardella is nu in balbezit. Sardella geeft de bal voor. Čmelík is nu in balbezit. Čmelík haalt uit met een fantastische trap. Votrubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Votrubec trapt de bal weg. Pecke kopt de bal weg. Sardella rent richting de bal. Sardella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 84%, Sokol Dolní Počernice 16%.
FK NEPIVODI Jablonec - Sokol Dolní Počernice 0:8