Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decibely FC CMAS
pirat silnic Tactiek moje
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten adequate
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Ballatori probeert naar een medespeler te passen. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo rent richting de bal. Clavijo geeft een hoge lob. Salvidio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Azəroğlu trapt de bal weg. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FC CMAS 1:0

5e minuut.
Mihart passt de bal met de wreef. Pírek heeft problemen om de bal te vangen. Ballatori maakt een afschuwelijke overtreding. Ballatori is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Mihart passt de bal zonder na te denken. Clavijo speelt de bal door. Rühmann rent richting de bal. Rühmann haalt uit met een fantastische trap. Azəroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
decibely - FC CMAS 1:1

11e minuut.
Mihart probeert naar een medespeler te passen. Salvidio heeft problemen om de bal te vangen. Salvidio passt de bal met de wreef. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Clavijo met de inworp. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart passt de bal met de wreef. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FC CMAS 1:2

21e minuut.
Ciacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciacci passt de bal met de wreef. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ... Titone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
decibely - FC CMAS 2:2

23e minuut.
Dubec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predan rent richting de bal. Mihart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mihart is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Subotić geeft een lange en hoge pass. Pírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerken schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gerken krijgt een gele kaart. Pírek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover schiet op doel. Titone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FC CMAS 3:2

31e minuut.
Predan is nu in balbezit. Clavijo verovert de bal door een tackle van achteren. Clavijo speelt de bal door. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sánchez Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Benito probeert naar een medespeler te passen. Glover rent richting de bal. Glover haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FC CMAS 4:2

42e minuut.
Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Predan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio begaat een overtreding. Salvidio krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu geeft de bal voor. Jakubauskas rent richting de bal. Glover onderschept slim de pass. Glover draait met de bal, schiet en ... Titone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 62%, FC CMAS 38%.
decibely - FC CMAS 4:2

46e minuut.
Paternostro onderschept slim de pass. Paternostro passt de bal in één keer door. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Klungelig pakt Rühmann de bal. Laps verovert de bal door een tackle van achteren. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ... Titone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FC CMAS 5:2

58e minuut.
Gentiletti probeert naar een medespeler te passen. Subotić is nu in balbezit. Subotić geeft een hoge lob. Glover rent richting de bal. Glover haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Predan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gerken is nu in balbezit. Gerken met een sublieme pass. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio schiet op doel. Azəroğlu bokst de bal weg.

73e minuut.
Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio passt de bal in één keer door. Clavijo met een sublieme pass. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Azəroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kośmider kopt de bal weg. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover haalt uit met een fantastische trap. Titone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - FC CMAS 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 70%, FC CMAS 30%.
decibely - FC CMAS 6:2