Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CMAS decibely
moje Tactiek pirat silnic
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 39.7
goed Schieten solide
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Mihart rent richting de bal. Rühmann rent richting de bal. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann rent richting de bal. Mihart geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Glover probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover onderschept slim de pass. Glover heeft problemen om de bal te vangen. Glover draait met de bal, schiet en ... Titone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Clavijo met een sublieme pass. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart met een sublieme pass. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Laps geeft de bal voor. Inworp. Clavijo met de inworp. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sępek met de inworp. Dubec geeft een hoge lob. Glover is nu in balbezit. Glover draait met de bal, schiet en ... Titone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - decibely 0:1

15e minuut.
Subotić probeert naar een medespeler te passen. Mihart rent richting de bal. Mihart passt de bal met de wreef. Rühmann rent richting de bal. Rühmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gerken rent richting de bal. Predan verovert de bal door een tackle van achteren. Ballatori begaat een overtreding. Ballatori krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann speelt de bal door. Salvidio heeft problemen om de bal te vangen. Salvidio draait met de bal, schiet en ... Dongchang probeert de bal aan de voet te houden. Azəroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Subotić geeft een lange en hoge pass. Dubec is nu in balbezit. Dubec passt de bal zonder na te denken. Pírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek draait met de bal, schiet en ... Titone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Predan kopt de bal weg. Daar is Paternostro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito draait met de bal, schiet en ... Titone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - decibely 0:2

40e minuut.
Rühmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laps geeft de bal voor. Pírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek draait met de bal, schiet en ... Titone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - decibely 0:3

43e minuut.
Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal zonder na te denken. Sępek speelt de bal door. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 36%, decibely 64%.
FC CMAS - decibely 0:3

48e minuut.
Predan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover onderschept slim de pass. Glover schiet op doel. Titone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - decibely 0:4

65e minuut.
Ciacci is nu in balbezit. Mihart onderschept slim de pass. Mihart met een sublieme pass. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Rühmann is nu in balbezit. Subotić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rühmann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rühmann kan niet meer verder spelen. Takátsy komt het veld opgelopen. Salvidio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Chatzioannou rent richting de bal. Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal met de wreef. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - decibely 1:4

71e minuut.
Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart is nu in balbezit. Mihart speelt de bal door. Takátsy rent richting de bal. Takátsy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Clavijo geeft een hoge lob. Salvidio heeft problemen om de bal te vangen. Takátsy rent richting de bal. Takátsy haalt uit met een fantastische trap. Dongchang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - decibely 2:4

78e minuut.
Laps is nu in balbezit. Salvidio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laps is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laps met een snel genomen vrije trap. Daar is Sánchez Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glover is nu in balbezit. Glover schiet op doel. Titone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CMAS - decibely 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CMAS 29%, decibely 71%.
FC CMAS - decibely 2:5