Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod Sokol Dolní Počernice
aaa Tactiek 4-3-3 liga
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 37.3
uitmuntend Schieten matig
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Osores speelt de bal door. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Banaszkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Banaszkiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Laya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piţigoi met een snel genomen vrije trap. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Kotrla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Osores onderschept slim de pass. Joerissen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osores is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osores zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kodaz passt de bal met de wreef. Laya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aladal. Aladal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Čmelík passt de bal in één keer door. Montonen speelt de bal door. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. Kotrla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 1:0

22e minuut.
Laya kopt de bal weg. Osores rent richting de bal. Osores passt de bal zonder na te denken. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 2:0

29e minuut.
Martino verovert de bal door een tackle van achteren. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner geeft een lange en hoge pass. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Stříteský speelt de bal door. Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi begaat een overtreding. Sardella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joerissen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Codrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Xu passt de bal in één keer door. Aladal onderschept slim de pass. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. Kotrla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Berkiner geeft een hoge lob. Xu is nu in balbezit. Xu geeft de bal voor. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 30%, Sokol Dolní Počernice 70%.
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 3:0

50e minuut.
Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores probeert naar een medespeler te passen. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Joerissen is nu in balbezit. Joerissen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stříteský is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 3:1

53e minuut.
Laya probeert de bal met de borst te controleren. Laya met een sublieme pass. Osores is nu in balbezit. Osores schiet op doel. Kotrla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 4:1

54e minuut.
Xu onderschept slim de pass. Xu geeft een hoge lob. Daar is Martino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Kotrla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osores rent richting de bal. Osores haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Martino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Berkiner met een snelle inworp. Montonen speelt de bal door. Kotrla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 5:1

59e minuut.
Laya rent richting de bal. Aladal rent richting de bal. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya draait met de bal, schiet en ... Kotrla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Martino geeft een hoge lob. Montonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Montonen passt de bal met de wreef. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Kotrla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Osores is nu in balbezit. Osores speelt de bal door. Martino is nu in balbezit. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya haalt uit met een fantastische trap. Kotrla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Berkiner is nu in balbezit. Berkiner geeft een hoge lob. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Kotrla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 6:1

66e minuut.
Klungelig pakt Pecke de bal. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Kotrla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 7:1

71e minuut.
Piţigoi passt de bal met de wreef. Berkiner rent richting de bal. Berkiner geeft een lange en hoge pass. Laya springt en kopt de bal. Aladal probeert de bal met de borst te controleren. Kotrla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Tyfos kopt de bal weg. Martino probeert de bal aan de voet te houden. Montonen is nu in balbezit. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner schiet op doel. Kotrla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Xu kopt de bal weg. Daar is Osores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osores probeert naar een medespeler te passen. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kotrla met een harde bal richting middenveld. Berkiner kopt de bal weg. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya haalt uit met een fantastische trap. Kotrla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 8:1

89e minuut.
Pecke geeft de bal voor. Berkiner rent richting de bal. Berkiner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laya de bal. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 9:1

90e minuut.
Osores passt de bal zonder na te denken. Kodaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodaz geeft een lange en hoge pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berkiner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 21%, Sokol Dolní Počernice 79%.
TJ Chvojkovice-Brod - Sokol Dolní Počernice 10:1