Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK NEPIVODI Jablonec TJ kopaná
Normal Tactiek obrana
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten formidabel
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Koçlar rent richting de bal. Koçlar probeert naar een medespeler te passen. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:1

3e minuut.
Moravský rent richting de bal. Oliva onderschept slim de pass. Oliva passt de bal in één keer door. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:2

8e minuut.
Evgenov geeft de bal voor. Seka is nu in balbezit. Napuli begaat een overtreding. Napuli krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Křivka heeft problemen om de bal te vangen. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal zonder na te denken. Fafián rent richting de bal. Fafián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Herczeg is nu in balbezit. Herczeg probeert naar een medespeler te passen. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Fafián rent richting de bal. Fafián haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Čopák geeft de bal voor. Oliva rent richting de bal. Oliva met een sublieme pass. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Moravský verovert de bal door een tackle van achteren. Moravský met een sublieme pass. Fafián rent richting de bal. Fafián schiet op doel. Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Haluza kopt de bal weg. Fafián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oliva speelt de bal door. Fafián is nu in balbezit. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:3

28e minuut.
Chevalier geeft de bal voor. Čopák kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Křivka de bal onder controle te krijgen. Fafián is nu in balbezit. Fafián schiet op doel. Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ložek kopt de bal weg. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva passt de bal in één keer door. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Seka geeft een lange en hoge pass. Napuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napuli passt de bal zonder na te denken. Oliva geeft de bal voor. Fafián krijgt zijn hoofd ertegen. Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Chevalier is nu in balbezit. Oliva is nu in balbezit. Chevalier is nu in balbezit. Oliva speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Votrubec trapt de bal weg van het doel. Křivka kopt de bal weg. Klungelig pakt Moravský de bal. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:4

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Votrubec trapt de bal weg van het doel. Oliva kopt de bal weg. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ... Votrubec bokst de bal weg. Paal!

44e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 77%, TJ kopaná 23%.
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:4

47e minuut.
Evgenov kopt de bal weg. Křivka rent richting de bal. Křivka passt de bal in één keer door. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Seka rent richting de bal. Fafián rent richting de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een lange en hoge pass. Fafián krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een hoge lob. Daar is Ložek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva geeft de bal voor. Klungelig pakt Štefl de bal. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap. Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Chevalier probeert de bal aan de voet te houden. Evgenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgenov passt de bal met de wreef. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Štefl is nu in balbezit. Oliva rent richting de bal. Oliva passt de bal in één keer door. Fafián heeft problemen om de bal te vangen. Fafián schiet op doel. Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Štefl trapt de bal weg. Chevalier kopt de bal weg. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:5

62e minuut.
Evgenov is nu in balbezit. Evgenov geeft een hoge lob. Štefl is nu in balbezit. Fafián verovert de bal door een tackle van achteren. Fafián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:6

64e minuut.
Štefl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napuli met een snelle inworp. Oliva probeert de bal met de borst te controleren. Oliva geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:7

66e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal in één keer door. Štefl rent richting de bal. Fafián verovert de bal door een tackle van achteren. Fafián draait met de bal, schiet en ... Votrubec bokst de bal weg.

71e minuut.
Chevalier onderschept slim de pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:8

79e minuut.
Inworp. Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczeg geeft de bal voor. Fafián rent richting de bal. Fafián schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Votrubec met een harde bal richting middenveld. Herczeg kopt de bal weg. Klungelig pakt Fafián de bal. Fafián haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 72%, TJ kopaná 28%.
FK NEPIVODI Jablonec - TJ kopaná 0:8