Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod decibely
Normal Tactiek pirat silnic
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten good
solid Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Osores speelt de bal door. Berkiner rent richting de bal. Laps legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berkiner raakt geblesseerd tijdens het duel. Osores zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Azəroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 1:0

6e minuut.
Ciacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Predan rent richting de bal. Montonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montonen krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ciacci speelt de bal door. Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover rent richting de bal. Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Codrea trapt de bal weg. Berkiner kopt de bal weg. Laps is nu in balbezit. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Berkiner heeft problemen om de bal te vangen. Berkiner met een sublieme pass. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 2:0

14e minuut.
Pírek probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Benito probeert de bal aan de voet te houden. Montonen met een sublieme pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi passt de bal met de wreef. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dongchang geeft een lange en hoge pass. Tyfos kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Osores is nu in balbezit. Osores probeert naar een medespeler te passen. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 3:0

33e minuut.
Dubec speelt de bal door. Montonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek verovert de bal door een tackle van achteren. Pírek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 3:1

38e minuut.
Osores probeert naar een medespeler te passen. Berkiner is nu in balbezit. Berkiner passt de bal met de wreef. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Montonen met een sublieme pass. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Subotić de bal onder controle te krijgen. Laya krijgt zijn hoofd ertegen. Azəroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 32%, decibely 68%.
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 3:1

47e minuut.
Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi geeft een hoge lob. Laya kopt de bal weg. Xu is nu in balbezit. Xu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner met een sublieme pass. Klungelig pakt Osores de bal. Osores geeft de bal voor. Xu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Azəroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Laya is nu in balbezit. Laya passt de bal met de wreef. Osores heeft problemen om de bal te vangen. Osores haalt uit met een fantastische trap. Azəroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 4:1

70e minuut.
Tyfos speelt de bal door. Berkiner rent richting de bal. Berkiner geeft de bal voor. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 5:1

76e minuut.
Dubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores onderschept slim de pass. Osores geeft een lange en hoge pass. Laya maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 6:1

82e minuut.
Xu passt de bal in één keer door. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores passt de bal in één keer door. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 7:1

84e minuut.
Kodaz met een sublieme pass. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner probeert naar een medespeler te passen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 8:1

85e minuut.
Osores passt de bal met de wreef. Laya rent richting de bal. Ciacci is nu in balbezit. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Şərifoğlu geeft een lange en hoge pass. Ciacci is nu in balbezit. Montonen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osores de bal. Osores schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 31%, decibely 69%.
TJ Chvojkovice-Brod - decibely 8:1