Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decibely TJ Chvojkovice-Brod
pirat silnic Tactiek aaa
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
adequate Verdedigen excellent


7e minuut.
Berkiner geeft de bal voor. Laya krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Dongchang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osores rent richting de bal. Osores draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piţigoi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laya krijgt zijn hoofd ertegen. Azəroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Predan rent richting de bal. Sánchez Benito probeert naar een medespeler te passen. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:0

28e minuut.
Laya met een sublieme pass. Berkiner is nu in balbezit. Berkiner passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. Azəroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:1

30e minuut.
Daar is Berkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkiner met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Azəroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:2

30e minuut.
Sánchez Benito probeert naar een medespeler te passen. Pírek heeft problemen om de bal te vangen. Osores onderschept slim de pass. Osores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Berkiner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laya de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Dongchang probeert de bal aan de voet te houden. Azəroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:3

45e minuut.
Osores is nu in balbezit. Osores passt de bal in één keer door. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dongchang de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 63%, TJ Chvojkovice-Brod 37%.
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:3

47e minuut.
Montonen met een sublieme pass. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner met een sublieme pass. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. Azəroğlu bokst de bal weg. Daar is Şərifoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azəroğlu bokst de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:4

52e minuut.
Kodaz speelt de bal door. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores passt de bal in één keer door. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya haalt uit met een fantastische trap. Azəroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sánchez Benito passt de bal met de wreef. Osores is nu in balbezit. Osores passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Montonen rent richting de bal. Montonen geeft een lange en hoge pass. Subotić is nu in balbezit. Laya onderschept slim de pass. Laya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ciacci geeft een hoge lob. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. de Waal geeft een hoge lob. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şərifoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Laya rent richting de bal. Dongchang rent richting de bal. Dongchang geeft de bal voor. Sánchez Benito rent richting de bal. Sánchez Benito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kodaz onderschept slim de pass. Predan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kodaz raakt geblesseerd tijdens het duel. de Waal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azəroğlu met een sublieme pass. Xu kopt de bal weg. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
de Waal geeft een hoge lob. Laya rent richting de bal. Laya passt de bal met de wreef. Berkiner is nu in balbezit. Berkiner geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores passt de bal zonder na te denken. Xu speelt de bal door. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:5

81e minuut.
Osores haalt uit met een fantastische trap. Şərifoğlu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xu neemt de hoekschop. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
de Waal geeft een hoge lob. Subotić kan de bal niet met de borst controleren. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:6

87e minuut.
Daar is Berkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montonen is nu in balbezit. Montonen passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

90e minuut.
Laps rent richting de bal. Osores is nu in balbezit. Osores passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 69%, TJ Chvojkovice-Brod 31%.
decibely - TJ Chvojkovice-Brod 1:6