Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokol Dolní Počernice FC CMAS
4-3-3 liga Tactiek moje
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
34.1 gemiddelde waardering 38.6
adequate Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kotrla met een harde bal richting middenveld. Ballatori kopt de bal weg. Salvidio rent richting de bal. Salvidio haalt uit met een fantastische trap. Kotrla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Chatzioannou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo geeft de bal voor. Rühmann krijgt zijn hoofd ertegen. Kotrla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pecke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihart rent richting de bal. Mihart passt de bal zonder na te denken. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Masopust passt de bal zonder na te denken. Joerissen geeft de bal voor. Stříteský heeft problemen om de bal te vangen. Sardella is nu in balbezit. Sardella schiet op doel. Titone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Clavijo met een sublieme pass. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann haalt uit met een fantastische trap. Martino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotrla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - FC CMAS 0:1

39e minuut.
Mihart probeert naar een medespeler te passen. Joerissen rent richting de bal. Rühmann verovert de bal door een tackle van achteren. Salvidio rent richting de bal. Salvidio haalt uit met een fantastische trap. Kotrla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - FC CMAS 0:2

43e minuut.
Mihart geeft een hoge lob. Rühmann springt en kopt de bal. Salvidio krijgt zijn hoofd ertegen. Kotrla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Banaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - FC CMAS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Dolní Počernice 67%, FC CMAS 33%.
Sokol Dolní Počernice - FC CMAS 0:3

52e minuut.
Titone trapt de bal weg. Mihart kopt de bal weg. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio haalt uit met een fantastische trap. Kotrla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - FC CMAS 0:4

59e minuut.
Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart passt de bal met de wreef. Clavijo rent richting de bal. Clavijo geeft een hoge lob. Sępek geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Clavijo geeft een hoge lob. Daar is Salvidio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann schiet op doel. Kotrla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - FC CMAS 0:5

67e minuut.
Rühmann verovert de bal door een tackle van achteren. Rühmann passt de bal met de wreef. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio draait met de bal, schiet en ... Kotrla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokol Dolní Počernice - FC CMAS 0:6

82e minuut.
Paternostro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paternostro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sardella de bal onder controle te krijgen. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio schiet op doel. Kotrla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rühmann is nu in balbezit. Daar is Rühmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvidio rent richting de bal. Salvidio schiet op doel. Kotrla probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokol Dolní Počernice 66%, FC CMAS 34%.
Sokol Dolní Počernice - FC CMAS 0:6