Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harakiri C.F. FK NEPIVODI Jablonec
HARI Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten average
solid Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rysio passt de bal zonder na te denken. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu speelt de bal door. Mace rent richting de bal. Mace schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Johne passt de bal in één keer door. Mace rent richting de bal. Mace passt de bal met de wreef. Iliescu rent richting de bal. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Şəmiyev rent richting de bal. Şəmiyev geeft een lange en hoge pass. McLaren kopt de bal weg. Klungelig pakt Iliescu de bal. Iliescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Haluza rent richting de bal. McLaren onderschept slim de pass. McLaren probeert naar een medespeler te passen. Mace rent richting de bal. Mace schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Štefl is nu in balbezit. Štefl passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ložek de bal onder controle te krijgen. Mace is nu in balbezit. Mace haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mace passt de bal met de wreef. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Křivka. McLaren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vulpeşean komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
McLaren speelt de bal door. Daar is Johne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johne passt de bal zonder na te denken. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Iliescu geeft een lange en hoge pass. McLaren is nu in balbezit. McLaren passt de bal zonder na te denken. Mace is nu in balbezit. Mace draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka probeert naar een medespeler te passen. Rysio geeft een hoge lob. Mace is nu in balbezit. Mace draait met de bal, schiet en ... Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şəmiyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mace is nu in balbezit. Mace draait met de bal, schiet en ... Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 1:0

42e minuut.
Şəmiyev met de inworp. Iliescu met een sublieme pass. McLaren speelt de bal door. Daar is Mace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 2:0

45e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Ložek heeft problemen om de bal te vangen. Mace is nu in balbezit. Mace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harakiri C.F. 14%, FK NEPIVODI Jablonec 86%.
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 2:0

63e minuut.
Křivka met een sublieme pass. McLaren probeert naar een medespeler te passen. Štefl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace onderschept slim de pass. Mace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 3:0

64e minuut.
Daar is Sochota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haluza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mace. Mace krijgt een gele kaart. Haluza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haluza kan niet meer verder spelen. Havel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Johne de bal. Johne speelt de bal door. Mace rent richting de bal. Mace schiet op doel. Votrubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 4:0

73e minuut.
Şəmiyev passt de bal met de wreef. Mace is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Křivka ... Strafschop! Mace is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McLaren zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 5:0

78e minuut.
Iliescu passt de bal met de wreef. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. McLaren passt de bal zonder na te denken. Mace rent richting de bal. Mace schiet op doel. Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Štefl de bal. Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 6:0

83e minuut.
Ložek geeft de bal voor. Samborski kopt de bal weg. Křivka heeft problemen om de bal te vangen. Mace bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 7:0

86e minuut.
Klungelig pakt Şəmiyev de bal. Şəmiyev met een sublieme pass. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu geeft een lange en hoge pass. Mace springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harakiri C.F. 31%, FK NEPIVODI Jablonec 69%.
Harakiri C.F. - FK NEPIVODI Jablonec 7:0