Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decibely TJ kopaná
pirat silnic Tactiek haha
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 51.7
good Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Klungelig pakt Ciacci de bal. Herczeg onderschept slim de pass. Herczeg probeert naar een medespeler te passen. Napuli is nu in balbezit. Napuli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Koçlar passt de bal met de wreef. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva met een sublieme pass. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ kopaná 0:1

21e minuut.
Fafián passt de bal zonder na te denken. Koçlar heeft problemen om de bal te vangen. Koçlar probeert naar een medespeler te passen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dubec verovert de bal door een tackle van achteren. Herczeg met een sublieme pass. Ciacci probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Napuli rent richting de bal. Napuli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Subotić de bal onder controle te krijgen. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 62%, TJ kopaná 38%.
decibely - TJ kopaná 0:1

50e minuut.
Dubec met de inworp. Predan is nu in balbezit. Chevalier verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover onderschept slim de pass. Glover probeert naar een medespeler te passen. Pírek is nu in balbezit. Pírek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Napuli met de inworp. Oliva geeft de bal voor. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar schiet op doel. Azəroğlu bokst de bal weg.

76e minuut.
Evgenov speelt de bal door. Koçlar speelt de bal door. Dongchang is nu in balbezit. Fafián verovert de bal door een tackle van achteren. Fafián schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ciacci rent richting de bal. Ciacci speelt de bal door. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dubec heeft problemen om de bal te vangen. Oliva speelt de bal door. Daar is Fafián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafián haalt uit met een fantastische trap. Azəroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ kopaná 0:2

87e minuut.
Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu geeft een lange en hoge pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pírek onderschept slim de pass. Pírek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Napuli rent richting de bal. Napuli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dubec de bal. Chevalier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
decibely - TJ kopaná 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decibely 62%, TJ kopaná 38%.
decibely - TJ kopaná 0:3