Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ kopaná decibely
haha Tactiek pirat silnic
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 39.8
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


8e minuut.
Yalgı verovert de bal door een tackle van achteren. Yalgı geeft een hoge lob. Dubec heeft problemen om de bal te vangen. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Oliva speelt de bal door. Koçlar rent richting de bal. Koçlar met een sublieme pass. Fafián rent richting de bal. Fafián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Koçlar rent richting de bal. Koçlar geeft een hoge lob. Daar is Subotić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Subotić geeft een hoge lob. Inworp. Napuli met de inworp. Oliva geeft een hoge lob. Azəroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sánchez Benito probeert naar een medespeler te passen. Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg passt de bal met de wreef. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Laps rent richting de bal. Napuli is nu in balbezit. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een hoge lob. Fafián krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ciacci kopt de bal weg. Glover heeft problemen om de bal te vangen. Yalgı maakt een afschuwelijke overtreding. Yalgı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 28%, decibely 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ kopaná - decibely 0:0

51e minuut.
Oliva speelt de bal door. Koçlar is nu in balbezit. Koçlar geeft de bal voor. Fafián krijgt zijn hoofd ertegen. Azəroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dubec met een snelle inworp. Predan bereikt de bal nog maar net als eerste. Predan passt de bal in één keer door. Dubec rent richting de bal. Dubec geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito onderschept slim de pass. Sánchez Benito passt de bal met de wreef. Daar is Glover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glover draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Koçlar de bal onder controle te krijgen. Koçlar geeft een hoge lob. Fafián rent richting de bal. Fafián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - decibely 1:0

73e minuut.
Ciacci met een snelle inworp. Predan rent richting de bal. Herczeg maakt een afschuwelijke overtreding. Herczeg krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Şərifoğlu onderschept slim de pass. Şərifoğlu geeft de bal voor. Inworp. Koçlar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Napuli kopt de bal weg. Fafián probeert de bal aan de voet te houden. Subotić rent richting de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pírek is nu in balbezit. Benito verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Benito rent richting de bal. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Predan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalier verovert de bal door een tackle van achteren. Chevalier speelt de bal door. Fafián is nu in balbezit. Fafián draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 33%, decibely 67%.
TJ kopaná - decibely 1:0