Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK NEPIVODI Jablonec FC CMAS
Normal Tactiek moje
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten adequate
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Salvidio is nu in balbezit. Mihart speelt de bal door. Moravský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann verovert de bal door een tackle van achteren. Rühmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Chatzioannou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo geeft een hoge lob. Salvidio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Sępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sępek passt de bal met de wreef. Ballatori is nu in balbezit. Mihart geeft een hoge lob. Klungelig pakt Štefl de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mihart speelt de bal door. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio passt de bal met de wreef. Rühmann rent richting de bal. Rühmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:1

29e minuut.
Chatzioannou is nu in balbezit. Chatzioannou geeft de bal voor. Daar is Salvidio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:2

31e minuut.
Štefl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clavijo met een snelle inworp. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:3

37e minuut.
Ballatori rent richting de bal. Mihart rent richting de bal. Mihart passt de bal zonder na te denken. Salvidio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvidio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Křivka geeft een hoge lob. Inworp. Clavijo met een snelle inworp. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 85%, FC CMAS 15%.
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:3

51e minuut.
Salvidio kopt de bal weg. Rühmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Štefl rent richting de bal. Mihart onderschept slim de pass. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Clavijo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moravský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann verovert de bal door een tackle van achteren. Rühmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:4

62e minuut.
Rühmann is nu in balbezit. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmann draait met de bal, schiet en ... Ložek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:5

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sochota stond buitenspel. Ballatori maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Clavijo met een sublieme pass. Daar is Salvidio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvidio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:6

71e minuut.
Rühmann speelt de bal door. Salvidio is nu in balbezit. Mihart is nu in balbezit. Salvidio is nu in balbezit. Salvidio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Haluza is nu in balbezit. Mihart verovert de bal door een tackle van achteren. Mihart met een sublieme pass. Rühmann is nu in balbezit. Rühmann draait met de bal, schiet en ... Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 90%, FC CMAS 10%.
FK NEPIVODI Jablonec - FC CMAS 0:7