Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ kopaná Sokol Dolní Počernice
haha Tactiek 4-3-3 liga
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 37
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Napuli met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit. Joerissen onderschept slim de pass. Fafián onderschept slim de pass. Fafián schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Masopust controleert de bal met de borst. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Fafián heeft problemen om de bal te vangen. Fafián schiet op doel. Kotrla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Martino controleert de bal met de borst. Fafián is nu in balbezit. Fafián passt de bal met de wreef. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Kotrla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Napuli verovert de bal door een tackle van achteren. Napuli met een sublieme pass. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Fafián is nu in balbezit. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Sokol Dolní Počernice 1:0

40e minuut.
Dunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunda probeert naar een medespeler te passen. Čmelík speelt de bal door. Stříteský bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříteský schiet op doel. Szklanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Aladal probeert de bal aan de voet te houden. Koçlar rent richting de bal. Koçlar geeft een hoge lob. Daar is Pecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafián rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koçlar neemt de hoekschop. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Banaszkiewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Sokol Dolní Počernice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 32%, Sokol Dolní Počernice 68%.
TJ kopaná - Sokol Dolní Počernice 2:0

49e minuut.
Joerissen kopt de bal weg. Benito geeft een hoge lob. Martino is nu in balbezit. Napuli verovert de bal door een tackle van achteren. Napuli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stříteský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masopust is nu in balbezit. Masopust geeft een lange en hoge pass. Čmelík rent richting de bal. Čmelík schiet op doel. Szklanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Aladal probeert naar een medespeler te passen. Pecke geeft een hoge lob. Herczeg kopt de bal weg. Napuli rent richting de bal. Napuli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar geeft een hoge lob. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Sokol Dolní Počernice 3:0

67e minuut.
Klungelig pakt Chevalier de bal. Joerissen onderschept slim de pass. Joerissen passt de bal met de wreef. Stříteský bereikt de bal nog maar net als eerste. Stříteský draait met de bal, schiet en ... Szklanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kotrla met een harde bal richting middenveld. Masopust kopt de bal weg. Oliva met een sublieme pass. Fafián rent richting de bal. Fafián haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva geeft een hoge lob. Aladal rent richting de bal. Fafián onderschept slim de pass. Fafián haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ kopaná - Sokol Dolní Počernice 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ kopaná 40%, Sokol Dolní Počernice 60%.
TJ kopaná - Sokol Dolní Počernice 4:0