Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod FK NEPIVODI Jablonec
Normal Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 19.3
incredible Schieten weak
solid Passen hopeless
very good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Haluza de bal onder controle te krijgen. Moravský is nu in balbezit. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 1:0

6e minuut.
Čopák rent richting de bal. Xu onderschept slim de pass. Xu geeft de bal voor. Berkiner is nu in balbezit. Berkiner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Křivka de bal. Osores rent richting de bal. Osores speelt de bal door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 2:0

14e minuut.
Štefl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Votrubec speelt de bal door. Osores kopt de bal weg. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Osores kopt de bal weg. Klungelig pakt Ložek de bal. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya draait met de bal, schiet en ... Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Osores is nu in balbezit. Osores geeft de bal voor. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Laya rent richting de bal. Laya passt de bal zonder na te denken. Osores is nu in balbezit. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 3:0

20e minuut.
Seka passt de bal zonder na te denken. Berkiner rent richting de bal. Berkiner passt de bal met de wreef. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ložek geeft een lange en hoge pass. Tyfos kopt de bal weg. Štefl probeert de bal aan de voet te houden. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 4:0

26e minuut.
Osores heeft problemen om de bal te vangen. Osores passt de bal met de wreef. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 5:0

27e minuut.
Xu passt de bal zonder na te denken. Křivka rent richting de bal. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 6:0

28e minuut.
Haluza met een sublieme pass. Daar is Sochota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Čopák geeft een lange en hoge pass. Montonen kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 7:0

33e minuut.
Laya is nu in balbezit. Ložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya onderschept slim de pass. Laya schiet op doel. Votrubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 8:0

37e minuut.
Tyfos verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfos probeert naar een medespeler te passen. Berkiner speelt de bal door. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 9:0

39e minuut.
Laya geeft de bal voor. Xu kopt de bal weg. Ložek probeert de bal aan de voet te houden. Osores is nu in balbezit. Osores geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Xu kan de bal niet met de borst controleren. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores schiet op doel. Laya kan de bal niet met de borst controleren. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 10:0

45e minuut.
Štefl rent richting de bal. Štefl passt de bal zonder na te denken. Berkiner rent richting de bal. Berkiner geeft een hoge lob. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 21%, FK NEPIVODI Jablonec 79%.
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 11:0

46e minuut.
Sochota heeft problemen om de bal te vangen. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Votrubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 12:0

50e minuut.
Kodaz is nu in balbezit. Kodaz geeft een hoge lob. Osores kopt de bal weg. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Osores passt de bal in één keer door. Daar is Xu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xu speelt de bal door. Osores rent richting de bal. Osores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 13:0

53e minuut.
Xu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Votrubec speelt de bal door. Osores kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Čopák geeft de bal voor. Xu probeert de bal aan de voet te houden. Xu passt de bal in één keer door. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Votrubec speelt de bal door. Křivka kopt de bal weg. Piţigoi speelt de bal door. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 14:0

64e minuut.
Kodaz kopt de bal weg. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu geeft een hoge lob. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 15:0

65e minuut.
Laya controleert de bal met de borst. Moravský is nu in balbezit. Laya onderschept slim de pass. Osores rent richting de bal. Osores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 16:0

68e minuut.
Votrubec trapt de bal weg. Osores is nu in balbezit. Osores passt de bal met de wreef. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Osores rent richting de bal. Osores passt de bal zonder na te denken. Berkiner is nu in balbezit. Berkiner geeft een hoge lob. Laya springt en kopt de bal. Paal!

72e minuut.
Xu heeft problemen om de bal te vangen. Xu speelt de bal door. Kodaz geeft een hoge lob. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkiner is nu in balbezit. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 17:0

75e minuut.
Křivka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Čopák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osores is nu in balbezit. Osores geeft een hoge lob. Laya springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 18:0

77e minuut.
Čopák passt de bal zonder na te denken. Kodaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodaz geeft een lange en hoge pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Štefl geeft een lange en hoge pass. Bircan kopt de bal weg. Daar is Ložek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berkiner rent richting de bal. Berkiner geeft de bal voor. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 19:0

84e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi speelt de bal door. Osores is nu in balbezit. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 10%, FK NEPIVODI Jablonec 90%.
TJ Chvojkovice-Brod - FK NEPIVODI Jablonec 20:0