Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK NEPIVODI Jablonec TJ Chvojkovice-Brod
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 54.1
weak Schieten outstanding
hopeless Passen very good
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Haluza speelt de bal door. Daar is Sochota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores draait met de bal, schiet en ... Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:1

2e minuut.
Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laya de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:2

4e minuut.
Piţigoi geeft een hoge lob. Laya is nu in balbezit. Štefl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laya raakt geblesseerd tijdens het duel. Osores legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:3

5e minuut.
Montonen probeert naar een medespeler te passen. Osores rent richting de bal. Osores passt de bal met de wreef. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores geeft een hoge lob. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:4

7e minuut.
Štefl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berkiner met de inworp. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Berkiner speelt de bal door. Osores speelt de bal door. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Ložek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:5

10e minuut.
Moravský bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner verovert de bal door een tackle van achteren. Berkiner met een sublieme pass. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xu zal de hoekschop nemen. Moravský heeft problemen om de bal te vangen. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec bokst de bal weg.

12e minuut.
Osores speelt de bal door. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Moravský rent richting de bal. Laya onderschept slim de pass. Laya draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Montonen geeft de bal voor. Štefl kopt de bal weg. Osores rent richting de bal. Osores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:6

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nechvátil met een snelle inworp. Osores probeert naar een medespeler te passen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Čopák geeft een hoge lob. Inworp. Xu met een snelle inworp. Osores geeft een lange en hoge pass. Laya krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Ložek de bal onder controle te krijgen. Xu rent richting de bal. Xu geeft een lange en hoge pass. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:7

23e minuut.
Piţigoi passt de bal in één keer door. Laya rent richting de bal. Laya met een sublieme pass. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Haluza rent richting de bal. Montonen onderschept slim de pass. Montonen probeert naar een medespeler te passen. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kodaz speelt de bal door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya passt de bal zonder na te denken. Osores rent richting de bal. Osores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Křivka heeft problemen om de bal te vangen. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores met een sublieme pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xu is nu in balbezit. Xu geeft een hoge lob. Kodaz geeft de bal voor. Laya springt en kopt de bal. Paal!

32e minuut.
Xu passt de bal zonder na te denken. Osores speelt de bal door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:8

34e minuut.
Křivka bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivka passt de bal met de wreef. Montonen met een sublieme pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Haluza kopt de bal weg. Tyfos geeft een hoge lob. Laya rent richting de bal. Klungelig pakt Laya de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Votrubec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Štefl heeft problemen om de bal te vangen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefl verovert de bal door een tackle van achteren. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 89%, TJ Chvojkovice-Brod 11%.
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:8

46e minuut.
Montonen rent richting de bal. Montonen met een sublieme pass. Berkiner is nu in balbezit. Berkiner geeft een hoge lob. Laya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:9

49e minuut.
Bircan rent richting de bal. Bircan probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel. Votrubec bokst de bal weg. Berkiner rent richting de bal. Berkiner geeft een hoge lob. Laya springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ložek is nu in balbezit. Ložek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berkiner de bal. Berkiner geeft een lange en hoge pass. Laya springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Osores met een sublieme pass. Klungelig pakt Berkiner de bal. Berkiner speelt de bal door. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores geeft de bal voor. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:10

56e minuut.
Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores probeert naar een medespeler te passen. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:11

57e minuut.
Sochota rent richting de bal. Osores verovert de bal door een tackle van achteren. Osores probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laya de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Haluza kopt de bal weg. Osores is nu in balbezit. Křivka rent richting de bal. Osores onderschept slim de pass. Osores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ložek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ložek geeft een hoge lob. Montonen kopt de bal weg. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Votrubec trapt de bal weg van het doel. Xu kopt de bal weg. Osores is nu in balbezit. Osores schiet op doel. Ložek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Berkiner rent richting de bal. Berkiner passt de bal in één keer door. Ložek is nu in balbezit. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:12

64e minuut.
Laya kopt de bal weg. Klungelig pakt Křivka de bal. Osores probeert naar een medespeler te passen. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Piţigoi onderschept slim de pass. Piţigoi passt de bal met de wreef. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:13

66e minuut.
Laya passt de bal zonder na te denken. Xu rent richting de bal. Xu passt de bal zonder na te denken. Osores is nu in balbezit. Osores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moravský rent richting de bal. Laya onderschept slim de pass. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya rent richting de bal. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:14

72e minuut.
Xu probeert naar een medespeler te passen. Laya rent richting de bal. Osores rent richting de bal. Osores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:15

74e minuut.
Inworp. Čopák met een snelle inworp. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Osores rent richting de bal. Osores schiet op doel. Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Montonen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berkiner passt de bal met de wreef. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Votrubec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:16

83e minuut.
Laya passt de bal met de wreef. Piţigoi speelt de bal door. Berkiner speelt de bal door. Osores is nu in balbezit. Osores haalt uit met een fantastische trap. Votrubec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

86e minuut.
Montonen met een sublieme pass. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. Osores passt de bal zonder na te denken. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Votrubec bokst de bal weg. Ložek heeft problemen om de bal te vangen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Votrubec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Haluza kopt de bal weg. Osores is nu in balbezit. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Votrubec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK NEPIVODI Jablonec 86%, TJ Chvojkovice-Brod 14%.
FK NEPIVODI Jablonec - TJ Chvojkovice-Brod 0:17