Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The end 1.FK Horní Dunajovice
QQQ3x5 Tactiek lobdrtic
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
19.1 gemiddelde waardering 48.1
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Kędzior geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mikulski de bal onder controle te krijgen. Tupí rent richting de bal. Tupí schiet op doel. Manfre` probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kujawski onderschept slim de pass. Kujawski passt de bal met de wreef. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Lipnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:1

9e minuut.
Colas rent richting de bal. Chukáš onderschept slim de pass. Chukáš geeft een lange en hoge pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:2

11e minuut.
Rak rent richting de bal. Rak geeft een hoge lob. Daar is Frandina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber rent richting de bal. Szaber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:3

13e minuut.
Kujawski met een sublieme pass. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš passt de bal zonder na te denken. Rak geeft een lange en hoge pass. Daar is Malatesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:4

16e minuut.
Rak met een sublieme pass. Červený rent richting de bal. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. Frandina probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Frandina trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Chukáš de bal onder controle te krijgen. Colas is nu in balbezit. Chukáš onderschept slim de pass. Chukáš haalt uit met een fantastische trap. Lipnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chukáš probeert de bal met de borst te controleren. Chukáš geeft de bal voor. Malatesta is nu in balbezit. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:5

22e minuut.
Mocanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rak probeert de bal met de borst te controleren. Rak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frandina de bal. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Lipnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:6

26e minuut.
Rak met een sublieme pass. Dumitru is nu in balbezit. Kujawski is nu in balbezit. Szaber rent richting de bal. Szaber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Czwonka geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tupí stond buitenspel. Kujawski neemt vlug de vrije trap. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:7

34e minuut.
Cieślik met de inworp. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:8

36e minuut.
Kujawski onderschept slim de pass. Kujawski passt de bal zonder na te denken. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Rak rent richting de bal. Rak passt de bal met de wreef. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lipnik met een harde bal richting middenveld. Kujawski rent richting de bal. Kujawski geeft de bal voor. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Szaber de bal onder controle te krijgen. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła met een sublieme pass. Rak rent richting de bal. Rak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ciuciła met de inworp. Kujawski heeft problemen om de bal te vangen. Frandina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski verovert de bal door een tackle van achteren. Kujawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chukáš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czwonka de bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Lipnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Kędzior kopt de bal weg. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš geeft een hoge lob. Rak rent richting de bal. Rak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The end 79%, 1.FK Horní Dunajovice 21%.
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:8

46e minuut.
Ciuciła onderschept slim de pass. Ciuciła speelt de bal door. Szaber is nu in balbezit. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:9

52e minuut.
Dumitru geeft een lange en hoge pass. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber rent richting de bal. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Frandina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak verovert de bal door een tackle van achteren. Rak passt de bal in één keer door. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Özdem kopt de bal weg. Klungelig pakt Chukáš de bal. Chukáš probeert naar een medespeler te passen. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Frandina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak probeert naar een medespeler te passen. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber draait met de bal, schiet en ... Lipnik bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ciuciła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kujawski controleert de bal met de borst. Rak geeft de bal voor. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:10

66e minuut.
Chukáš is nu in balbezit. Chukáš met een sublieme pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Lipnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:11

68e minuut.
Frandina heeft problemen om de bal te vangen. Malatesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak verovert de bal door een tackle van achteren. Rak haalt uit met een fantastische trap. Szaber probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:12

77e minuut.
Dumitru heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak draait met de bal, schiet en ... Lipnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Özdem rent richting de bal. Colas begaat een overtreding. Colas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Chukáš passt de bal met de wreef. Malatesta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rak. Rak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The end 80%, 1.FK Horní Dunajovice 20%.
The end - 1.FK Horní Dunajovice 0:12