Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAFC Půlpánov FC Lobzy City
555 Tactiek Def.1
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 43.2
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Decorte de bal. Badowski rent richting de bal. Decorte verovert de bal door een tackle van achteren. Decorte draait met de bal, schiet en ... Dętka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dętka geeft een hoge lob. Jurion kopt de bal weg. Daar is Elvira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Božović geeft een lange en hoge pass. Dętka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - FC Lobzy City 1:0

10e minuut.
Chlastawa passt de bal zonder na te denken. Aabjørn met een sublieme pass. Elvira met een sublieme pass. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - FC Lobzy City 2:0

12e minuut.
Jurion kopt de bal weg. Aabjørn met een sublieme pass. Klungelig pakt Elvira de bal. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Daar is Bosinceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurion rent richting de bal. Jurion passt de bal met de wreef. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifli speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lalinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinský geeft een lange en hoge pass. Daar is Serelepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap. Paal! Canales bokst de bal weg. Lara is nu in balbezit. Paal! Lara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - FC Lobzy City 2:1

19e minuut.
Aabjørn passt de bal met de wreef. Rivarola rent richting de bal. Rivarola passt de bal met de wreef. Decorte is nu in balbezit. Decorte schiet op doel. Jursa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
Chlastawa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Elvira de bal. Elvira passt de bal in één keer door. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dante passt de bal zonder na te denken. Lalinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalinský geeft een hoge lob. Lara maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Škvíra de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dętka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dętka passt de bal in één keer door. Partík heeft problemen om de bal te vangen. Decorte onderschept slim de pass. Decorte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 36%, FC Lobzy City 64%.
CAFC Půlpánov - FC Lobzy City 2:1

52e minuut.
Pecke verovert de bal door een tackle van achteren. Pecke passt de bal in één keer door. Elvira probeert naar een medespeler te passen. Decorte heeft problemen om de bal te vangen. Decorte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - FC Lobzy City 3:1

54e minuut.
Słonina passt de bal zonder na te denken. Lalinský is nu in balbezit. Akifli begaat een overtreding. Akifli krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Elvira geeft een hoge lob. Rivarola kopt de bal weg. Klungelig pakt Decorte de bal. Decorte schiet op doel. Jursa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - FC Lobzy City 4:1

61e minuut.
Grzęda rent richting de bal. Božović onderschept slim de pass. Božović passt de bal in één keer door. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Božović probeert naar een medespeler te passen. Partík is nu in balbezit. Decorte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Partík wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Partík kan niet meer verder spelen. De Carlo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lara is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosinceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lara is nu in balbezit. Lara geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dante rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAFC Půlpánov - FC Lobzy City 4:2

79e minuut.
Škvíra kopt de bal weg. Klungelig pakt Serelepe de bal. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap. Canales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bosinceanu kan de bal niet met de borst controleren. Bosinceanu speelt de bal door. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Canales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Decorte kopt de bal weg. Rivarola heeft problemen om de bal te vangen. Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola verovert de bal door een tackle van achteren. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAFC Půlpánov 39%, FC Lobzy City 61%.
CAFC Půlpánov - FC Lobzy City 4:2