Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Turnov Kluci z plakatu
442 plus Tactiek 532
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 28.2
zwak Schieten redelijk
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Bužinskis geeft een lange en hoge pass. Syreček kopt de bal weg. Benrahma probeert de bal aan de voet te houden. Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Syreček probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Peroutka de bal onder controle te krijgen. Mravný geeft de bal voor. Souchota bereikt de bal nog maar net als eerste. Souchota draait met de bal, schiet en ... Paal! Caterincă probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Limberský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Turnov - Kluci z plakatu 0:1

9e minuut.
Docan rent richting de bal. Docan passt de bal zonder na te denken. van Mieghem is nu in balbezit. van Mieghem draait met de bal, schiet en ... Záplata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Turnov - Kluci z plakatu 1:1

13e minuut.
Inworp. Peroutka met een snelle inworp. Docan is nu in balbezit. Benrahma onderschept slim de pass. Filipko speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Rogozneanu geeft de bal voor. Syreček is nu in balbezit. Syreček probeert naar een medespeler te passen. Souchota rent richting de bal. Souchota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Benrahma passt de bal zonder na te denken. Mravný rent richting de bal. Mravný geeft een hoge lob. Syreček bereikt de bal nog maar net als eerste. Syreček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
van Mieghem haalt uit met een fantastische trap. Bužinskis probeert de bal aan de voet te houden. Hrbek rent richting de bal. Filipko rent richting de bal. Filipko geeft de bal voor. Záplata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Turnov 53%, Kluci z plakatu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Turnov - Kluci z plakatu 1:1

49e minuut.
van Mieghem geeft een hoge lob. Hrbek kan de bal niet met de borst controleren. Houba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Houba naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
van Mieghem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miošević begaat een overtreding. Miošević krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Syreček rent richting de bal. Syreček met een sublieme pass. Souchota rent richting de bal. Souchota draait met de bal, schiet en ... Caterincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Turnov - Kluci z plakatu 1:2

71e minuut.
Peroutka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Košlar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Turnov 50%, Kluci z plakatu 50%.
FK Turnov - Kluci z plakatu 1:2