Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Horní Dunajovice Kluci z plakatu
eddrtic Tactiek 532
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 28.1
very good Schieten average
average Passen poor
very good Verdedigen average


7e minuut.
Đenović geeft een hoge lob. Rogozneanu kopt de bal weg. Đenović heeft problemen om de bal te vangen. Đenović geeft de bal voor. Szaber kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Özdem onderschept slim de pass. Özdem passt de bal met de wreef. Szaber rent richting de bal. Szaber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kluci z plakatu 1:0

13e minuut.
Rogozneanu passt de bal in één keer door. Chukáš rent richting de bal. Chukáš passt de bal in één keer door. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ciuciła kopt de bal weg. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benrahma rent richting de bal. Rak onderschept slim de pass. Rak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kujawski is nu in balbezit. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš passt de bal met de wreef. Rak is nu in balbezit. Rak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rak rent richting de bal. Benrahma rent richting de bal. Rak verovert de bal door een tackle van achteren. Rak draait met de bal, schiet en ... Záplata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kluci z plakatu 2:0

19e minuut.
Daar is Bužinskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski geeft een lange en hoge pass. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kujawski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maňák. Kujawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kujawski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szaber krijgt zijn hoofd ertegen. Záplata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Đenović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Maňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Maňák passt de bal zonder na te denken. Szaber rent richting de bal. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak schiet op doel. Záplata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Souchota passt de bal in één keer door. Chukáš is nu in balbezit. Chukáš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szaber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber schiet op doel. Záplata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Záplata met een harde bal richting middenveld. Chukáš kopt de bal weg. Daar is Wietrzykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak haalt uit met een fantastische trap. Záplata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 16%, Kluci z plakatu 84%.
1.FK Horní Dunajovice - Kluci z plakatu 2:0

46e minuut.
Bužinskis met een sublieme pass. Chukáš met een sublieme pass. Szaber rent richting de bal. Rak rent richting de bal. Rak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Chukáš is nu in balbezit. Chukáš passt de bal zonder na te denken. Souchota rent richting de bal. Souchota haalt uit met een fantastische trap. Manfre` werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kluci z plakatu 2:1

53e minuut.
Houba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš verovert de bal door een tackle van achteren. Chukáš passt de bal in één keer door. Rak is nu in balbezit. Rak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Miošević kopt de bal weg. Kędzior is nu in balbezit. Kędzior geeft een lange en hoge pass. Szaber is nu in balbezit. Szaber draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitru komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cieślik probeert naar een medespeler te passen. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak draait met de bal, schiet en ... Záplata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Kluci z plakatu 3:1

68e minuut.
Rogozneanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đenović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Houba rent richting de bal. Chukáš onderschept slim de pass. Houba rent richting de bal. Chukáš verovert de bal door een tackle van achteren. Chukáš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Rogozneanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru speelt de bal door. Rak is nu in balbezit. Rak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rak verovert de bal door een tackle van achteren. Rak speelt de bal door. Maňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš onderschept slim de pass. Chukáš geeft een lange en hoge pass. Záplata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ciuciła speelt de bal door. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak passt de bal zonder na te denken. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 27%, Kluci z plakatu 73%.
1.FK Horní Dunajovice - Kluci z plakatu 3:1