Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Howedas Sedlec FC Arsenal London
Jedeme! Tactiek vepředu
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten solid
adequate Passen solid
solid Verdedigen average


11e minuut.
Gaguinho kopt de bal weg. Labancz met een sublieme pass. Sepetçi is nu in balbezit. Dundua verovert de bal door een tackle van achteren. Dundua haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zatorski kopt de bal weg. Labancz is nu in balbezit. Labancz passt de bal in één keer door. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dundua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machináč komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Garbo rent richting de bal. Garbo geeft een hoge lob. Daar is Sepetçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaguinho geeft de bal voor. Zatorski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Graf von Bentinck und Waldeck met een harde bal richting middenveld. Ntaoukas kopt de bal weg. Klampfer is nu in balbezit. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Katevas is nu in balbezit. Domuś verovert de bal door een tackle van achteren. Domuś geeft de bal voor. Ursu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FC Arsenal London 0:1

35e minuut.
Ntaoukas passt de bal in één keer door. Avinou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alterman. Avinou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Gaguinho met een snelle inworp. Klampfer is nu in balbezit. Labancz maakt een afschuwelijke overtreding. Labancz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 52%, FC Arsenal London 48%.
Howedas Sedlec - FC Arsenal London 0:1

47e minuut.
Garbo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avinou met een snelle inworp. Ntaoukas geeft de bal voor. Méhész springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gaguinho kopt de bal weg. Hovenkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč verovert de bal door een tackle van achteren. Machináč draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Domuś speelt de bal door. Sepetçi is nu in balbezit. Katevas verovert de bal door een tackle van achteren. Katevas geeft een hoge lob. Machináč springt en kopt de bal. Graf von Bentinck und Waldeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Katevas geeft de bal voor. Machináč kopt de bal weg. Zatorski rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Avinou rent richting de bal. Avinou geeft een hoge lob. Sukula heeft problemen om de bal te vangen. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer schiet op doel. Kudrick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 53%, FC Arsenal London 47%.
Howedas Sedlec - FC Arsenal London 0:1