Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Janová FC Baška
532 Tactiek baf
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
43.3 gemiddelde waardering 47.4
redelijk Schieten redelijk
matig Passen goed
solide Verdedigen goed


13e minuut.
Klungelig pakt Costache de bal. Costache geeft een hoge lob. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - FC Baška 0:1

23e minuut.
Abu Firuz geeft een hoge lob. Nawałka kopt de bal weg. Asnago heeft problemen om de bal te vangen. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehm schiet op doel. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Balko onderschept slim de pass. Balko passt de bal met de wreef. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - FC Baška 0:2

28e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache passt de bal zonder na te denken. Balko is nu in balbezit. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Omerdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mindonnet met een sublieme pass. Daar is Keihäs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keihäs geeft de bal voor. Balko is nu in balbezit. Balko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mindonnet rent richting de bal. Mindonnet passt de bal zonder na te denken. Hakáč rent richting de bal. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 47%, FC Baška 53%.
TJ Janová - FC Baška 0:2

46e minuut.
Zaoral komt het veld opgelopen. Krůta komt het veld opgelopen. Šulović komt het veld opgelopen. Parobczy komt het veld opgelopen. Wyrwa komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Abu Firuz speelt de bal door. Daar is Klausinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klausinger passt de bal met de wreef. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Omerdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Hakáč verovert de bal door een tackle van achteren. Hakáč geeft de bal voor. Cornelio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Omerdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Klausinger rent richting de bal. Klausinger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mindonnet de bal. Šulović is nu in balbezit. Šulović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Šulović probeert de bal aan de voet te houden. Nawałka rent richting de bal. Costache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costache krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ochucki onderschept slim de pass. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache geeft een hoge lob. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov draait met de bal, schiet en ... Omerdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Šulović passt de bal in één keer door. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandrić rent richting de bal. Wyrwa verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 52%, FC Baška 48%.
TJ Janová - FC Baška 0:2