Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Bílina Ostrované
Normal Tactiek Ostrov1
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 38.4
average Schieten good
weak Passen adequate
average Verdedigen average


8e minuut.
Hillar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milewski met een snelle inworp. Cingl rent richting de bal. Cingl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:1

12e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung speelt de bal door. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jung probeert naar een medespeler te passen. Cingl is nu in balbezit. Cingl passt de bal in één keer door. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dobiáš speelt de bal door. Bergner bereikt de bal nog maar net als eerste. Krak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergner raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobiáš wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Valanský niet meer kan verder spelen. Gorszkow komt het veld opgelopen. Ptáček met de inworp. Šumský rent richting de bal. Šumský passt de bal met de wreef. Dobiáš met een sublieme pass. Ptáček geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Milewski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bělan de bal onder controle te krijgen. Richter speelt de bal door. Cingl rent richting de bal. Cingl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung passt de bal zonder na te denken. Guerrieri met een sublieme pass. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:2

34e minuut.
Jung rent richting de bal. Jung geeft een lange en hoge pass. Pecorari kopt de bal weg. Cingl rent richting de bal. Cingl schiet op doel. De bal raakt de paal. Kvaček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Barek rent richting de bal. Milewski onderschept slim de pass. Milewski passt de bal met de wreef. Cingl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingl haalt uit met een fantastische trap. Kvaček bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 70%, Ostrované 30%.
AK Bílina - Ostrované 0:2

46e minuut.
Milewski passt de bal zonder na te denken. Majchrowicz is nu in balbezit. Majchrowicz speelt de bal door. Cingl rent richting de bal. Cingl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tekiralp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ottone komt het veld opgelopen. Milewski met de inworp. Cingl is nu in balbezit. Cingl draait met de bal, schiet en ... Kvaček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:3

53e minuut.
Milewski verovert de bal door een tackle van achteren. Milewski passt de bal met de wreef. Bicek is nu in balbezit. Pecorari verovert de bal door een tackle van achteren. Pecorari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kvaček trapt de bal weg. Jung probeert naar een medespeler te passen. Cingl speelt de bal door. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:4

61e minuut.
Pecorari rent richting de bal. Pecorari geeft een hoge lob. Richter rent richting de bal. Milewski rent richting de bal. Milewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Barek onderschept slim de pass. Jung rent richting de bal. Barek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Hillar met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milewski met de inworp. Klungelig pakt Cingl de bal. Cingl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bělan passt de bal in één keer door. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš passt de bal met de wreef. Šumský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šumský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cingl verovert de bal door een tackle van achteren. Cingl speelt de bal door. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:5

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dymáček neemt de hoekschop. Bergner rent richting de bal. Bergner schiet op doel. Montes de Oca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorszkow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Milewski onderschept slim de pass. Cingl is nu in balbezit. Milewski is nu in balbezit. Milewski haalt uit met een fantastische trap. Kvaček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kříha heeft problemen om de bal te vangen. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - Ostrované 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 66%, Ostrované 34%.
AK Bílina - Ostrované 0:6