Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrované AK Bílina
Ostrov1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 25.6
matig Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen matig


5e minuut.
Rejón is nu in balbezit. Rejón passt de bal zonder na te denken. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski haalt uit met een fantastische trap. Kvaček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - AK Bílina 1:0

9e minuut.
Bicek kan de bal niet met de borst controleren. Pecorari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bicek. Bicek krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Krak probeert naar een medespeler te passen. Pecorari is nu in balbezit. Rejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - AK Bílina 2:0

19e minuut.
Hillar probeert de bal aan de voet te houden. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillar bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski verovert de bal door een tackle van achteren. Milewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - AK Bílina 3:0

31e minuut.
Majchrowicz kopt de bal weg. Inworp. Bicek met de inworp. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rejón onderschept slim de pass. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejón schiet op doel. Kvaček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - AK Bílina 4:0

36e minuut.
Rejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari is nu in balbezit. Rejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejón schiet op doel. Kvaček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - AK Bílina 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 26%, AK Bílina 74%.
Ostrované - AK Bílina 5:0

46e minuut.
Ptáček rent richting de bal. Milewski onderschept slim de pass. Milewski passt de bal met de wreef. Rejón rent richting de bal. Rejón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kříha onderschept slim de pass. Kříha passt de bal met de wreef. Vírava speelt de bal door. Bergner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Rejón rent richting de bal. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari rent richting de bal. Pecorari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Vírava verovert de bal door een tackle van achteren. Vírava passt de bal met de wreef. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Panaite probeert naar een medespeler te passen. Bicek geeft de bal voor. Klungelig pakt Krak de bal. Bergner is nu in balbezit. Bergner draait met de bal, schiet en ... Valanský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valanský speelt de bal door. Rejón is nu in balbezit. Rejón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Krak heeft problemen om de bal te vangen. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergner verovert de bal door een tackle van achteren. Bergner haalt uit met een fantastische trap. Valanský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - AK Bílina 5:1

75e minuut.
Kříha heeft problemen om de bal te vangen. Pecorari is nu in balbezit. Rejón rent richting de bal. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski haalt uit met een fantastische trap. Kvaček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - AK Bílina 6:1

77e minuut.
Guerrieri geeft de bal voor. Milewski heeft problemen om de bal te vangen. Hillar bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski verovert de bal door een tackle van achteren. Milewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rejón passt de bal met de wreef. Jung is nu in balbezit. Jung passt de bal met de wreef. Rejón rent richting de bal. Rejón schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 39%, AK Bílina 61%.
Ostrované - AK Bílina 6:1