Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baška Howedas Sedlec
baf Tactiek Jedeme!
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Alterman is nu in balbezit. Alterman speelt de bal door. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco schiet op doel. Chiriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Howedas Sedlec 0:1

5e minuut.
Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu onderschept slim de pass. Sukula bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gaguinho met een sublieme pass. Alterman speelt de bal door. Asnago rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sukula geeft de bal voor. Klausinger kopt de bal weg. Klungelig pakt Katevas de bal. Wyrwa is nu in balbezit. Wyrwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chipciu geeft een lange en hoge pass. Machináč kopt de bal weg. Klungelig pakt Asnago de bal. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Alterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alterman speelt de bal door. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč verovert de bal door een tackle van achteren. Machináč haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Buitenspel voor Wyrwa. Goede buitenspelval van de verdediging. Sukula maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Keihäs controleert de bal met de borst. Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Keihäs rent richting de bal. Wyrwa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labancz. Wyrwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keihäs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 54%, Howedas Sedlec 46%.
FC Baška - Howedas Sedlec 0:1

51e minuut.
Gaguinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz geeft de bal voor. Machináč springt en kopt de bal. Chiriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Howedas Sedlec 0:2

71e minuut.
Sukula maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pacheco kopt de bal weg. Ochucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machináč is nu in balbezit. Machináč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Machináč rent richting de bal. Asnago onderschept slim de pass. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ursu speelt de bal door. Alterman probeert naar een medespeler te passen. Machináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sukula geeft een hoge lob. Alterman probeert naar een medespeler te passen. Asnago bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Klausinger met een sublieme pass. Hakáč geeft een hoge lob. Daar is Chipciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Biegajło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Garbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrwa rent richting de bal. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Biegajło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Howedas Sedlec 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 58%, Howedas Sedlec 42%.
FC Baška - Howedas Sedlec 1:2