Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Cannibals Praha Ostrované
442 Tactiek Ostrov1
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 39
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Winterstein rent richting de bal. Majchrowicz begaat een overtreding. Winterstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosero wilt de vrije trap nemen. Gorszkow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Ostrované 1:0

12e minuut.
Milewski passt de bal met de wreef. Cingl is nu in balbezit. Cingl probeert naar een medespeler te passen. Pecorari is nu in balbezit. Pecorari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wójcicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Montes de Oca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čađo is nu in balbezit. Čađo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Ostrované 2:0

22e minuut.
Quiñones is nu in balbezit. Milewski onderschept slim de pass. Daar is Cingl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pecorari heeft problemen om de bal te vangen. Cingl rent richting de bal. Wójcicki begaat een overtreding. Cingl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ottone neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cingl kopt de bal weg. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski verovert de bal door een tackle van achteren. Milewski speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Ostrované 2:1

40e minuut.
Cisowski controleert de bal met de borst. Cisowski probeert naar een medespeler te passen. Cingl is nu in balbezit. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari haalt uit met een fantastische trap. Damek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pecorari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cingl rent richting de bal. Cingl draait met de bal, schiet en ... Damek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Cannibals Praha - Ostrované 2:2

43e minuut.
Winterstein rent richting de bal. Wójcicki is nu in balbezit. Pecorari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pecorari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 65%, Ostrované 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Cannibals Praha - Ostrované 2:2

47e minuut.
Milewski probeert naar een medespeler te passen. Wojtczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari onderschept slim de pass. Pecorari haalt uit met een fantastische trap. Kwast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damek bokst de bal weg. Cingl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingl schiet op doel. Damek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Ostrované 2:3

50e minuut.
Milewski is nu in balbezit. Quiñones onderschept slim de pass. Cingl maakt een afschuwelijke overtreding. Cingl krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Quiñones is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quiñones zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montes de Oca heeft problemen om de bal te vangen. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein draait met de bal, schiet en ... Gorszkow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Cannibals Praha - Ostrované 3:3

51e minuut.
Pecorari rent richting de bal. Rosero rent richting de bal. Cingl probeert naar een medespeler te passen. Milewski rent richting de bal. Milewski draait met de bal, schiet en ... Damek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Klungelig pakt Milewski de bal. Cingl bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñones begaat een overtreding. Cingl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Richter neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ottone kopt de bal weg. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtczak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wojtczak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Winterstein is nu in balbezit. Ottone verovert de bal door een tackle van achteren. Ottone met een sublieme pass. Pecorari rent richting de bal. Pecorari draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Richter probeert naar een medespeler te passen. Ayuyang rent richting de bal. Milewski onderschept slim de pass. Milewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - Ostrované 3:4

72e minuut.
Cingl speelt de bal door. Pecorari is nu in balbezit. Wójcicki rent richting de bal. Pecorari onderschept slim de pass. Pecorari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Wójcicki met een snelle inworp. Pecorari is nu in balbezit. Cingl rent richting de bal. Cingl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 70%, Ostrované 30%.
FK Cannibals Praha - Ostrované 3:4