Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrované FK Cannibals Praha
Ostrov1 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 32.1
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Benard passt de bal zonder na te denken. Leklý probeert naar een medespeler te passen. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari haalt uit met een fantastische trap. Damek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FK Cannibals Praha 1:0

5e minuut.
Winterstein heeft problemen om de bal te vangen. Pecorari verovert de bal door een tackle van achteren. Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari verovert de bal door een tackle van achteren. Pecorari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FK Cannibals Praha 2:0

8e minuut.
Cingl passt de bal zonder na te denken. Daar is Milewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leklý met een sublieme pass. Milewski rent richting de bal. Milewski haalt uit met een fantastische trap. Damek bokst de bal weg.

9e minuut.
Málek onderschept slim de pass. Jung onderschept slim de pass. Jung speelt de bal door. Cingl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingl haalt uit met een fantastische trap. Damek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Málek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pecorari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cingl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rosero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiñones kopt de bal weg. Klungelig pakt Prados de bal. Cisowski geeft een hoge lob. Winterstein springt en kopt de bal. Valanský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rosero is nu in balbezit. Leklý verovert de bal door een tackle van achteren. Leklý speelt de bal door. Milewski is nu in balbezit. Milewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FK Cannibals Praha 3:0

27e minuut.
Ayuyang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cingl is nu in balbezit. Cingl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Milewski rent richting de bal. Rosero onderschept slim de pass. Cingl maakt een afschuwelijke overtreding. Cingl krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Leklý met een sublieme pass. Rosero met een sublieme pass. Jung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pecorari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecorari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Milewski onderschept slim de pass. Milewski draait met de bal, schiet en ... Ayuyang kopt de bal weg. Pecorari rent richting de bal. Pecorari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 26%, FK Cannibals Praha 74%.
Ostrované - FK Cannibals Praha 3:0

47e minuut.
Montes de Oca kopt de bal weg. Leklý probeert de bal aan de voet te houden. Leklý passt de bal met de wreef. Cingl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FK Cannibals Praha 4:0

50e minuut.
Prados met de inworp. Leklý kan de bal niet met de borst controleren. Leklý met een sublieme pass. Cingl is nu in balbezit. Cingl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Čađo de bal. Leklý is nu in balbezit. Leklý passt de bal in één keer door. Milewski rent richting de bal. Milewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Montes de Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Montes de Oca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwast de bal. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Leklý rent richting de bal. Cingl rent richting de bal. Cingl passt de bal met de wreef. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cingl probeert de bal met de borst te controleren. Rosero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cingl. Cingl krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rosero raakt geblesseerd tijdens het duel. Quiñones zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Milewski passt de bal in één keer door. Montes de Oca rent richting de bal. Winterstein onderschept slim de pass. Čađo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađo haalt uit met een fantastische trap. Valanský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Damek trapt de bal weg van het doel. Prados kopt de bal weg. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari onderschept slim de pass. Pecorari draait met de bal, schiet en ... Damek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Klungelig pakt Čađo de bal. Leklý speelt de bal door. Milewski is nu in balbezit. Milewski schiet op doel. Kwast probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Leklý verovert de bal door een tackle van achteren. Leklý passt de bal zonder na te denken. Ayuyang rent richting de bal. Milewski rent richting de bal. Milewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 32%, FK Cannibals Praha 68%.
Ostrované - FK Cannibals Praha 4:0