Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Bílina SK Sigma Bratrušov
Normal Tactiek Fnatic
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 31.6
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Šumský rent richting de bal. Sochour verovert de bal door een tackle van achteren. Sochour geeft de bal voor. Tündik heeft problemen om de bal te vangen. Tündik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Van de Gehuchte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bělan. Van de Gehuchte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Filipčík kopt de bal weg. Tündik rent richting de bal. Tündik schiet op doel. Kvaček probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Martins neemt de hoekschop. Kotásek heeft problemen om de bal te vangen. Filipčík is nu in balbezit. Filipčík draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - SK Sigma Bratrušov 0:1

41e minuut.
Sochour bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochour passt de bal zonder na te denken. Martins met een sublieme pass. Tündik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tündik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - SK Sigma Bratrušov 0:2

44e minuut.
Martins speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sochour de bal onder controle te krijgen. Bělan probeert naar een medespeler te passen. Tündik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tündik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bělan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vírava komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 57%, SK Sigma Bratrušov 43%.
AK Bílina - SK Sigma Bratrušov 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 50%, SK Sigma Bratrušov 50%.
AK Bílina - SK Sigma Bratrušov 0:2