Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Janová Howedas Sedlec
532 Tactiek BUS
55% Balbezit 45%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 40.1
good Schieten weak
average Passen adequate
solid Verdedigen very good


19e minuut.
Labancz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garbo de bal. Jandrić is nu in balbezit. Garbo verovert de bal door een tackle van achteren. Garbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Amatriain geeft een hoge lob. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft de bal voor. Garbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Liying de bal. Labancz rent richting de bal. Labancz passt de bal in één keer door. Dicandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicandia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 65%, Howedas Sedlec 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Janová - Howedas Sedlec 0:0

56e minuut.
Liying zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehm bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichura. Wichura krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Abu Firuz geeft de bal voor. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melgarejo. Melgarejo krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Melgarejo de bal onder controle te krijgen. Gaguinho met een snel genomen vrije trap. Daar is Atienza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbo draait met de bal, schiet en ... Omerdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mindonnet met een sublieme pass. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo geeft een hoge lob. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal zonder na te denken. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Janová - Howedas Sedlec 1:0

84e minuut.
Abu Firuz rent richting de bal. Dicandia is nu in balbezit. Met opzet legt Mindonnet zijn tegenspeler op de grond. Mindonnet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Janová 59%, Howedas Sedlec 41%.
TJ Janová - Howedas Sedlec 1:0