Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London FC Baška
vepředu Tactiek baf
62% Balbezit 38%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten average
very good Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Ntaoukas speelt de bal door. Avinou rent richting de bal. Avinou geeft de bal voor. Méhész krijgt zijn hoofd ertegen. Chiriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Baška 1:0

7e minuut.
Méhész rent richting de bal. Arakelyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Méhész raakt geblesseerd tijdens het duel. Klampfer met een snel genomen vrije trap. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko geeft een lange en hoge pass. Daar is Ochucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Baška 2:0

27e minuut.
Zatorski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Costache met een snelle inworp. Keihäs geeft een hoge lob. Damjanov springt en kopt de bal. Graf von Bentinck und Waldeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Siemaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemaszko geeft de bal voor. Asnago heeft problemen om de bal te vangen. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Siemaszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemaszko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Méhész de bal. Méhész schiet op doel. Chiriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 48%, FC Baška 52%.
FC Arsenal London - FC Baška 2:0

46e minuut.
Balko komt het veld opgelopen. Šulović komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Harant probeert naar een medespeler te passen. Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas passt de bal met de wreef. Avinou rent richting de bal. Avinou geeft een lange en hoge pass. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Klungelig pakt Balko de bal. Zatorski onderschept slim de pass. Zatorski geeft een lange en hoge pass. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Graf von Bentinck und Waldeck trapt de bal weg. Ntaoukas kopt de bal weg. Ochucki heeft problemen om de bal te vangen. Méhész rent richting de bal. Méhész schiet op doel. Chiriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hakáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakáč geeft een lange en hoge pass. Showman kan de bal niet met de borst controleren. Showman geeft een lange en hoge pass. Méhész krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Baška 3:0

64e minuut.
Avinou met een sublieme pass. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko geeft de bal voor. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ... Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Balko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Harant neemt vlug de vrije trap. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - FC Baška 4:0

81e minuut.
Showman probeert naar een medespeler te passen. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko geeft een hoge lob. Daar is Ochucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siemaszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Csúri kopt de bal weg. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Showman probeert de bal aan de voet te houden. Balko probeert naar een medespeler te passen. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 41%, FC Baška 59%.
FC Arsenal London - FC Baška 4:0