Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baška FC Arsenal London
baf Tactiek vepředu
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 51.3
good Schieten excellent
solid Passen solid
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Balko probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Aker met de inworp. Showman geeft een hoge lob. Méhész krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Costache geeft een lange en hoge pass. Hovenkamp onderschept slim de pass. Klungelig pakt Damjanov de bal. Damjanov haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Arsenal London 1:0

12e minuut.
Ntaoukas onderschept slim de pass. Ntaoukas probeert naar een medespeler te passen. Siemaszko met een sublieme pass. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klausinger geeft een hoge lob. Buitenspel voor Damjanov. Goede buitenspelval van de verdediging. Domuś neemt vlug de vrije trap. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Harant kopt de bal weg. Showman is nu in balbezit. Showman geeft een hoge lob. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ochucki kopt de bal weg. Avinou is nu in balbezit. Avinou passt de bal met de wreef. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko geeft een lange en hoge pass. Chiriţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ochucki kopt de bal weg. Klausinger rent richting de bal. Klausinger geeft de bal voor. Zatorski probeert de bal aan de voet te houden. Damjanov is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Arsenal London 2:0

33e minuut.
Domuś rent richting de bal. Costache onderschept slim de pass. Costache probeert naar een medespeler te passen. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg.

37e minuut.
Avinou is nu in balbezit. Asnago bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méhész. Méhész krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Costache rent richting de bal. Domuś geeft de bal voor. Costache met een sublieme pass. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wyrwa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 49%, FC Arsenal London 51%.
FC Baška - FC Arsenal London 2:0

46e minuut.
Showman is nu in balbezit. Showman geeft een lange en hoge pass. Méhész is nu in balbezit. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Chiriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - FC Arsenal London 2:1

53e minuut.
Siemaszko geeft een hoge lob. Domuś geeft de bal voor. Csúri is nu in balbezit. Avinou verovert de bal door een tackle van achteren. Avinou schiet op doel. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šulović komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Showman heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Šulović met de inworp. Costache rent richting de bal. Costache geeft de bal voor. Graf von Bentinck und Waldeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Showman speelt de bal door. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas passt de bal zonder na te denken. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Harant controleert de bal met de borst. Costache is nu in balbezit. Costache met een sublieme pass. Damjanov is nu in balbezit. Damjanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Šulović is nu in balbezit. Šulović passt de bal zonder na te denken. Wyrwa is nu in balbezit. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou passt de bal zonder na te denken. Ntaoukas probeert naar een medespeler te passen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Šulović verovert de bal door een tackle van achteren. Šulović geeft de bal voor. Damjanov kopt de bal weg. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Costache probeert de bal met de borst te controleren. Avinou met een sublieme pass. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko geeft de bal voor. Méhész springt en kopt de bal. Chiriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Baška - FC Arsenal London 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 49%, FC Arsenal London 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Baška - FC Arsenal London 2:2