Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK Bílina FK Cannibals Praha
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 30.6
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Ayuyang is nu in balbezit. Dobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Bergner rent richting de bal. Bergner haalt uit met een fantastische trap. Damek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FK Cannibals Praha 1:0

19e minuut.
Wójcicki geeft een hoge lob. Čađo rent richting de bal. Čađo haalt uit met een fantastische trap. Kříha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvaček probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dobiáš onderschept slim de pass. Bergner heeft problemen om de bal te vangen. Ayuyang verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš onderschept slim de pass. Dobiáš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FK Cannibals Praha 2:0

39e minuut.
Quiñones rent richting de bal. Dobiáš onderschept slim de pass. Dobiáš probeert naar een medespeler te passen. Bergner is nu in balbezit. Bergner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 49%, FK Cannibals Praha 51%.
AK Bílina - FK Cannibals Praha 2:0

49e minuut.
Cisowski is nu in balbezit. Cisowski met een sublieme pass. Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FK Cannibals Praha 3:0

52e minuut.
Dobiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Málek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quiñones de bal onder controle te krijgen. Damek bokst de bal weg.

56e minuut.
Ayuyang geeft de bal voor. Inworp. Šumský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobiáš is nu in balbezit. Dobiáš geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dobiáš speelt de bal door. Ptáček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hillar is nu in balbezit. Winterstein onderschept slim de pass. Winterstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wójcicki kopt de bal weg. Čađo is nu in balbezit. Kříha rent richting de bal. Winterstein rent richting de bal. Winterstein schiet op doel. Kvaček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Barek is nu in balbezit. Ptáček heeft problemen om de bal te vangen. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FK Cannibals Praha 3:1

65e minuut.
Dobiáš heeft problemen om de bal te vangen. Dobiáš passt de bal met de wreef. Bělan met een sublieme pass. Šumský rent richting de bal. Šumský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kwast de bal. Dobiáš is nu in balbezit. Dobiáš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AK Bílina - FK Cannibals Praha 4:1

77e minuut.
Dobiáš passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Quiñones de bal onder controle te krijgen. Bergner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergner draait met de bal, schiet en ... Damek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kříha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kříha geeft een lange en hoge pass. Šumský kopt de bal weg. Dobiáš probeert de bal met de borst te controleren. Dobiáš schiet op doel. Damek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK Bílina 39%, FK Cannibals Praha 61%.
AK Bílina - FK Cannibals Praha 4:1