Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Cannibals Praha AK Bílina
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 26.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Ayuyang probeert naar een medespeler te passen. Rosero rent richting de bal. Rosero passt de bal zonder na te denken. Winterstein rent richting de bal. Winterstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ptáček geeft een lange en hoge pass. Ayuyang rent richting de bal. Bergner onderschept slim de pass. Bergner schiet op doel. Damek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - AK Bílina 0:1

25e minuut.
Hillar geeft de bal voor. Inworp. Wójcicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winterstein rent richting de bal. Winterstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Barek probeert naar een medespeler te passen. Bergner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Cannibals Praha - AK Bílina 0:2

32e minuut.
Cisowski is nu in balbezit. Cisowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ptáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čađo rent richting de bal. Čađo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Cisowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bělan rent richting de bal. Čađo onderschept slim de pass. Čađo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 35%, AK Bílina 65%.
FK Cannibals Praha - AK Bílina 0:2

51e minuut.
Bicek kopt de bal weg. Cisowski is nu in balbezit. Cisowski met een sublieme pass. Čađo rent richting de bal. Čađo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Bicek geeft de bal voor. Benard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobiáš. Dobiáš krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Rosero speelt de bal door. Šumský bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtczak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wojtczak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wojtczak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Ayuyang probeert de bal met de borst te controleren. Bergner is nu in balbezit. Ayuyang verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Dobiáš schiet op doel. Damek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Cannibals Praha 52%, AK Bílina 48%.
FK Cannibals Praha - AK Bílina 0:2