Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrované FC Arsenal London
Ostrov1 Tactiek vepředu
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38.5 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Milewski rent richting de bal. Milewski geeft de bal voor. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 1:0

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Klampfer de bal onder controle te krijgen. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas passt de bal in één keer door. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klampfer is nu in balbezit. Klampfer passt de bal zonder na te denken. Méhész rent richting de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ... Gorszkow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostrované - FC Arsenal London 1:1

12e minuut.
Cingl met een sublieme pass. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész onderschept slim de pass. Méhész draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ottone is nu in balbezit. Siemaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Siemaszko passt de bal in één keer door. Daar is Méhész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 1:2

20e minuut.
Avinou is nu in balbezit. Avinou passt de bal zonder na te denken. Harant rent richting de bal. Méhész is nu in balbezit. Méhész draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gorszkow trapt de bal weg van het doel. Klampfer kopt de bal weg. Krak heeft problemen om de bal te vangen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pecorari kopt de bal weg. Avinou probeert de bal met de borst te controleren. Avinou met een sublieme pass. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Showman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Showman met een sublieme pass. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas geeft de bal voor. Méhész springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 1:3

28e minuut.
Ottone kopt de bal weg. Daar is Cingl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cingl passt de bal zonder na te denken. Pecorari rent richting de bal. Pecorari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:3

33e minuut.
Inworp. Domuś met een snelle inworp. Siemaszko speelt de bal door. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:4

35e minuut.
Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaoukas verovert de bal door een tackle van achteren. Ntaoukas passt de bal zonder na te denken. Avinou is nu in balbezit. Avinou geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ntaoukas heeft problemen om de bal te vangen. Ntaoukas passt de bal met de wreef. Avinou rent richting de bal. Avinou geeft de bal voor. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krak speelt de bal door. Guerrieri heeft problemen om de bal te vangen. Méhész is nu in balbezit. Méhész schiet op doel. Montes de Oca probeert de bal aan de voet te houden. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Avinou zal de hoekschop nemen. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:5

43e minuut.
Pecorari passt de bal in één keer door. Montes de Oca is nu in balbezit. Méhész onderschept slim de pass. Méhész schiet op doel. Gorszkow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 70%, FC Arsenal London 30%.
Ostrované - FC Arsenal London 2:6

47e minuut.
Harant rent richting de bal. Harant passt de bal met de wreef. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas geeft een lange en hoge pass. Méhész maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:7

51e minuut.
Harant passt de bal in één keer door. Ntaoukas heeft problemen om de bal te vangen. Ntaoukas speelt de bal door. Méhész is nu in balbezit. Méhész schiet op doel. Gorszkow bokst de bal weg.

56e minuut.
Zatorski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cingl rent richting de bal. Cingl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Ntaoukas passt de bal in één keer door. Klampfer rent richting de bal. Klampfer passt de bal in één keer door. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:8

62e minuut.
Avinou passt de bal zonder na te denken. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas geeft een hoge lob. Méhész rent richting de bal. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:9

68e minuut.
Avinou met een sublieme pass. Ntaoukas heeft problemen om de bal te vangen. Ntaoukas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Méhész de bal. Méhész draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Majchrowicz rent richting de bal. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko speelt de bal door. Méhész rent richting de bal. Méhész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:10

72e minuut.
Siemaszko passt de bal met de wreef. Klampfer is nu in balbezit. Klampfer speelt de bal door. Klungelig pakt Méhész de bal. Méhész schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zatorski onderschept slim de pass. Zatorski geeft een lange en hoge pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész draait met de bal, schiet en ... Gorszkow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Méhész bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrované - FC Arsenal London 2:11

81e minuut.
Siemaszko geeft een hoge lob. Méhész heeft problemen om de bal te vangen. Montes de Oca rent richting de bal. Méhész onderschept slim de pass. Méhész haalt uit met een fantastische trap. Gorszkow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pecorari is nu in balbezit. Cingl rent richting de bal. Cingl speelt de bal door. Milewski is nu in balbezit. Milewski haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg.

90e minuut.
Méhész heeft problemen om de bal te vangen. Montes de Oca met een sublieme pass. Krak heeft problemen om de bal te vangen. Klampfer onderschept slim de pass. Klampfer schiet op doel. Gorszkow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrované 58%, FC Arsenal London 42%.
Ostrované - FC Arsenal London 2:11