Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal London Ostrované
vepředu Tactiek Ostrov1
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 40.5
redelijk Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Guerrieri kopt de bal weg. Jung met een sublieme pass. Daar is Guerrieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Guerrieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrieri passt de bal met de wreef. Cingl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari rent richting de bal. Pecorari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Krak bereikt de bal nog maar net als eerste. Leklý bereikt de bal nog maar net als eerste. Klampfer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Klampfer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Hovenkamp geeft een hoge lob. Inworp. Pecorari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cingl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cingl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Domuś onderschept slim de pass. Leklý verovert de bal door een tackle van achteren. Leklý passt de bal in één keer door. Cingl heeft problemen om de bal te vangen. Cingl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Harant de bal. Cingl rent richting de bal. Cingl passt de bal met de wreef. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Majchrowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siemaszko de bal. Siemaszko geeft een hoge lob. Avinou rent richting de bal. Avinou schiet op doel. Valanský bokst de bal weg. Montes de Oca onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Valanský speelt de bal door. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari passt de bal met de wreef. Cingl is nu in balbezit. Cingl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 61%, Ostrované 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arsenal London - Ostrované 0:0

50e minuut.
Showman probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Montes de Oca de bal onder controle te krijgen. Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou schiet op doel. Valanský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Ostrované 1:0

57e minuut.
Ntaoukas onderschept slim de pass. Ntaoukas met een sublieme pass. Avinou heeft problemen om de bal te vangen. Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Montes de Oca kopt de bal weg. Leklý bereikt de bal nog maar net als eerste. Leklý passt de bal in één keer door. Cingl rent richting de bal. Cingl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Leklý probeert naar een medespeler te passen. Cingl is nu in balbezit. Cingl passt de bal met de wreef. Milewski is nu in balbezit. Milewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Leklý kopt de bal weg. Siemaszko controleert de bal met de borst. Siemaszko speelt de bal door. Avinou bereikt de bal nog maar net als eerste. Avinou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Krak met een harde bal richting middenveld. Ntaoukas kopt de bal weg. Jung heeft problemen om de bal te vangen. Showman met een sublieme pass. Ntaoukas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Leklý neemt vlug de vrije trap. Siemaszko probeert naar een medespeler te passen. Domuś heeft problemen om de bal te vangen. Pecorari verovert de bal door een tackle van achteren. Pecorari passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Guerrieri de bal. Guerrieri probeert naar een medespeler te passen. Showman geeft een hoge lob. Avinou kan de bal niet met de borst controleren. Avinou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal London - Ostrované 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal London 51%, Ostrované 49%.
FC Arsenal London - Ostrované 2:0